Svakodnevica 30.12.2015. 10:20. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

Josip Ciceli osvojio auto

Auto iz BAT-a juri u Dekanovec

Na Badnjak je u BAT-u održano javno izvlačenje imena sretnih dobitnika u nagradnoj igri Auto iz BAT-a pod Vaš bor!, u kojoj su kupci BAT-a mogli sudjelovati samo tri dana uoči Badnjaka. Djevojčica Lana iz Ferketinca je, među brojnim popunjenim kuponima, izvukla imena pet sretnih dobitnika nagrada. Najvrjednija – automobil Peugeot 208 – pripala je 28-godišnjem Josip Ciceli iz Dekanovca.


Kako se javno izvlačenje imena dobitnika, uživo, prenosilo na Radiju 1 - priređivač nagradne igre i okupljeni kupci, novog vlasnika automobila nisu trebali dugo čekati. Josipu Ciceli se, nakon što je u eteru izjavio da je auto, kao božićni poklon, namijenio svojoj supruzi Antoniji, ubrzo, sa svojom obitelji, pojavio u BAT-u. Presretan je izjavio: Na poslu smo pratili izvlačenje putem radija. Svima sam govoril – ja bum dobil auto! Kolege su me malo čudno gledali, no bil sam nekak siguran da bu ovaj auto moj! Ispunil sam samo jedan kupon, a moja žena čak tri! Inače, redovni smo kupci BAT-a.

                               Josip Ciceli i Lana s novim automobilom

Trogodišnja Lana, kći vlasnika novog Peugeota 208, koja je s tatom prva sjela za volan, imala je sasvim drugačiju božićnu želju… Naime, priželjkivala je brata, po imenu Roko. Tijekom kratkog druženja s dobitnikom i njegovom obitelji, stizale su brojne sms – čestitke. Jedna je glasila – Nije Roko nego auto! 

 

Podsjećamo da su bogate nagrade, uz BAT, osigurali i njegovi brojni poslovni partneri.