Svakodnevica 18.03.2017. 00:15. Zadnja izmjena: 18.03.2017. 00:15.

Naše prodavačice

DMD, trgovina u Oporovcu: Vaše novine čita cijelo mjesto

U DMD -u, jedinoj trgovini u Oporovcu, najtraženija roba ponedjeljkom poslije podne i utorkom ujutro je novi broj Međimurja. Potvrđuju nam to Slađana Kiš i Nataša Matjačić, prodavačice iz Hemuševca, koje svoj kruh zarađuju u DMD-u. Ovisno o sezoni, tjedno prodaju četrdesetak komada, što je za mali Oporovec velika brojka.

- Većinu primjeraka novina prodamo već u ponedjeljak poslije podne, posebno ako se pročuje da ima nekakva zanimljiva tema s područja Preloga, potvrdila nam je Slađana, također naša stalna čitateljica. - Moja obitelj također čita Međimurje, a mene osobno najviše zanimaju crna kronika i preloška stranica. Mislim da bi Prelogu trebalo posvetiti barem dvije stranice u Međimurju, s obzirom da se puno toga događa na ovom području. Međutim, nemam nikakvih zamjerki na sadržaj, imate dosta tema za svačiji ukus, zaključila je Slađana.

Niti Nataša nema primjedbi na sadržaj i izgled novina, njezina obitelj također čita Međimurje, a i sama, kad god ima vremena pročita najzanimljivije sadržaje, poput crne kronike, kulturnih i zabavnih događanja. Nataša se također složila s kolegicom da bi području grada Preloga trebalo posvetiti barem još jednu stranicu.