Svakodnevica 19.08.2020. 09:40. Zadnja izmjena: 19.08.2020. 09:47.

TV KOLUMNA

Iduća dva tjedna su ključna, što god mi mislili o tome

Nemojte se iznenaditi ako na trgovima naših turističkih bisera kroz nekoliko godina vidite brončane spomenike neznanim žrtvama koronavirusa koje su, niti krive niti dužne, spasile hrvatsku turističku sezonu 2020.

-Spomenik podigli zahvalni turistički djelatnici i članovi Stožera (koji me sve više podsjeća na obitelj Fazlinović kad im ponestane rakije maksuzije na crno nabavljene u Popovom  Polju), pisat će na pozlaćenoj pločici. Ali, što ćeš, zdravlje je ipak najvažnije. I sigurnost.  
I promocija članova Stožera koji duboko, negdje na skrivenoj lokaciji, u zadimljenim podrumskim prostorijama, promišljaju kakvu još mjeru donijeti, koje korake poduzeti, na kojoj se televiziji pojaviti. I dokle tako? Pa, barem do idućih izbora. Prije kojih će se noćnim klubovima ponovo dati da rade od ponoći dalje, budući da su naši epidemiolozi zaključili da je upravo od ponoći do šest sati ujutro koronavirus najubojitiji. Naši, domaći znanstvenici otkrili su dnevni životni ritam virusa, što je veliki korak prema pronalasku efikasnog cjepiva. Nema sumnje, utvrdili su naši znanstvenici, koronač se počinje buditi tek u 23:59, zijevne nekoliko puta, malo se pretegne i točno sekundu prije ponoći krene u podmukli pohod na omladinu koja se gužva u polumračnim prostorima noćnih klubova, barova i sličnih prostora u kojima se širi nemoral...

Ovo je tek dio kolumne 'Tele(re)vizija' u sklopu našeg TV PLUS priloga. Kolumnu našeg Vladimira Trstenjaka u cijelosti možete pročitati u izdanju lista Međimurje koje je na prodajnim mjestima od ponedjeljka, 17. kolovoza 2020. 

 

Izvor: 3408