Svakodnevica 25.05.2017. 22:46. Zadnja izmjena: 25.05.2017. 22:47.

Naše prodavačice

Kitro u Vratišincu: Nastane cijela strka ako vaše novine ne stignu na vrijeme!

U Vratišincu na adresi Dr. Vinka Žganca 53 smještena je prodavaonica trgovačkog lanca Kitro. U njoj dugi niz godina rade dobro poznata lica svim stanovnicima Vratišinca, a posebno mještanima Brodeca – poslovotkinja Melita Golubić iz Vratišinca i prodavačica Natalija Radiković iz Peklenice. - Mi smo starosjedioci. Na ovom mjestu radimo već punih 13 godina. Znamo ovo naselje i njegove mještane u dušu, ispričale su nam nasmijane sugovornice. Dugogodišnje iskustvo govori im da List Međimurje nema konkurenciju kada su tiskovine u pitanju. Prodaja, kaže, uvijek ide dobro, a primjerak više traži se kad je aktualna neka tema iz Vratišinca ili općine.

- Novine nam stižu u ponedjeljak poslijepodne. Svoj primjerak ovdje kupuju mještani Brodeca i usputni prolaznici. Stalni čitatelji već od jutra ispituju kad će stići Međimurje, a kad nam novine ne stignu do 17 sati nastane cijela strka...svjedoče Melita i Natalija. I same su, kažu, vjerne čitateljice našeg tjednika.

- Obavezno pročitamo od prve do zadnje strane. Ništa ne preskačemo. Voljele bismo da sa nađe mjesta za poneki recept ili kulinarsku ideju. Ostalo ništa ne bismo mijenjale. Ono što je dobro, ne treba mijenjati, složile su se naše prodavačice.