Svakodnevica 27.04.2018. 17:37. Zadnja izmjena: 27.04.2018. 18:38.

Dublin

Međimurski marketingaši posjetili sjedište Google-a u Irskoj

Radeći u jednoj od najboljih agencija specijaliziranih za digitalni marketing turističkih destinacija u široj regiji, Antonios Ivan Karalazos iz Čakovca i Martin Novak iz Preloga proputovali su gotovo čitavu Europu. Kako bi reklamne kampanje svojih klijenata postavili što bolje, često putuju i u sjedište Google-a koje se nalazi u Irskoj. 

Nakon službenog dijela posjeta, gdje su ovaj put prisustvovali na višednevnom 'Google travel' eventu, zadnji dan u Irskoj odlučili su provesti na cjelodnevnom izletu. Dečki su nas izuzetno razveselili fotografijom koju su nam poslali, a na kojoj, uz kišobran lista Međimurje, poziraju na irskim klifovima poznatim pod nazivom 'Cliffs of Moher'. Hvala vam, dragi naši čitatelji, što nas se sjetite i kad slušate neumorno pljuštanje Atlantskog oceana o dno klifova! 

Pozdrave šalju i ostatku čakovečke ekipe tvrtke KG Media - Marku, Ivanu, Nikoli, Dariu, Filipu, Josipu te Valentini. -Iako je Irska predivna zemlja, sutra se vraćamo u naše malo, zeleno Međimurje, poručuju Antonios i Martin.