Svakodnevica 27.03.2019. 08:56. Zadnja izmjena: 27.03.2019. 09:03.

Komedija

Najnoviji hrvatski film Ufuraj se i pukni dolazi u kina 4. travnja

Nakon premijere u Varaždinu, 25. ožujka, sinoć, 26. ožujka je u Kaptol Boutique Cinema održana i svečana premijera najiščekivanije komedije godine – 'Ufuraj se i pukni'. Riječ je o prvom varaždinskom dugometražnom igranom filmu redatelja Ljubomira Kerekeša, koji je nastao prema scenariju istoimene i izuzetno uspješne predstave Kerekesh Teatra, koja je odavno osvojila srca gledatelja, a sama činjenica da je odigrana više od 120 puta po Hrvatskoj, govori sve.

Radnja filma odvija se u Varaždinu gdje glumci na humorističan način prikazuju odnose, emocije, uspone i padove, neka svoja razmišljanja i viđenja. Uz Ljubomira i Jana Kerekeša, u filmu se pojavljuju i Zoran Pribičević, Mirela Brekalo, Ana Begić Tahiri, Hana Hegedušić, Žarko Potočnjak, Draško Zidar, Goran Grgić, Darko Janeš, Matko Knešaurek, Mirela Videk, Sara Ipša, Tanja Pavlović, Marko Hergešić, Zdravko Pomper te više od pedeset statista.

Nakon svečane premijere glumci su se ugodno družili s publikom uz pivicu, što je izazvalo opće oduševljenje publike. Ljubomir i Jan Kerekeš su se odlučili na nesvakidšanju promociju filma. Ideja je da publika s glavnim glumcima filma provede vrijeme u druženju, zezanciji i da još pri tome popiju koju pivicu u ležernoj atmosferi.

Naime, nakon završenih projekcija filma 'Ufuraj se i pukni', glumci su odlučili provesti ugodno vrijeme s publikom, a prije same projekcije, upravo će oni biti ti, koji će vas dočekati i pregledati vaše kinoulaznice, naravno, nasmijavajući vas bez fige u džepu. Svaki će grad u kojem je planirana projekcija, imati svoj termin i mjesto druženja, o čemu će više informacija, kao što su prostor i vrijeme, biti objavljeni na službenim Facebook profilima Kerekesh Teatra OVDJE.

  • Simpatična radnja u koju nas uvode braća Prišt, Kruno (Jan Kerekeš) i Krešo (Zoran Pribičević), pripremaju se za prijemni ispit Akademije dramske umjetnosti. Radnja filma odvija se u Varaždinu, odakle braća kreću u svoju nemoguću misiju, točnije, put im je prosut trnjem, ali oni ne odustaju od zvijezda. Kako se u jedan dan pripremiti za prijemni ispit, a da neke stvari ne pođu po zlu, ne znaju ni glavni glumci, ali uz pomoć susjeda Črčeka (Ljubomir Krerekeš), koji je jedan jako razgovorljiv i specifičan lik, braća Prišt se nadaju da će njihova izvedba na prijemnom biti uspješna. Iako se čini da ništa nije na njihovoj strani, film na humorističan način prikazuje odnose, razmišljanja, emocije, uspone i padove, te konačno sam dan odluke.

Ovu komediju snimanu skoro po istinitom događaju u distribuciji Blitza pogledajte u kinima od 4. travnja. Ako vam je dosta drame u životu, tragedije u novinama i politike na televiziji, onda morate pogledati ovaj film.

Trailer filma pogledajte OVDJE.