Svakodnevica 13.08.2019. 19:00. Zadnja izmjena: 13.08.2019. 19:01.

Premijera danas

Poslušajte novu pjesmu Matije Krnjaka: Sve kafane moje znaju ime!

Danas u 19 sati na kanalu Youtube objavljen je najnoviji uradak glazbenika iz Šenkovca Matije Krnjaka na kojem već dugo radi, pjesma i spot pod nazivom Sve kafane moje znaju ime.

Autor glazbe i stihova je Dominik Šušković, aranžman potpisuje Luka Kovačić dok je za snimanje i montaža zadužen bio Žan Novosel.

Pogledajte što je nastalo iz njihova truda i zajedničkog rada:

- Glazbu sam prepoznao od malih nogu. Završio sam Osnovnu glazbenu školu. Aktivno se bavim glazbom od svoje 14. godine te osnivam svoj prvi glazbeni trio! Nakon prijeđenog iskustva u solo akusticnim svirkama, duo, trio i bendu, počeo sam prepoznavati kvalitetniju glazbu te mi se ukazala prilika da zasviram u glazbenom sastavu Full Gas u kojem i danas aktivno sviram. Bio sam u ulozi vokala već i ranije, no tek sad kad sam sazrio i spojio stečeno znanje, iskustvo i ljubav prema glazbi. Prvi put sam osjetio emociju koju izazivaju riječi pjesme, ali i melodija. Shvatio sam da mogu ostaviti neki utisak. Taj dio želim prenijeti na druge ljude! Nadam se da ću i u tome uspijeti, kazao je Matija o svom radu te zahvalio svim sponzorima i mjestima koja su mu izašla ususret pri snimanju spota te cijeloj ekipi i trudu koji su uložili svi koji su u spotu sudjelovali.