Svakodnevica 03.06.2016. 11:58. Zadnja izmjena: 03.06.2016. 12:09.

Mala Subotica

Susret dobrih susjeda održan u nedjelju 29. svibnja

Tjedan promicanja tjelesne aktivnosti MOVE WEEK, u općini Mala Subotica, završio je tradicionalnim rekreativnim natjecanjem, sada već desetim po redu Susretom dobrih susjeda, koji je održan je u nedjelju (29.05.2016.) na terenima Udruge sportske rekreacije Sport za sve Mala Subotica. Susret su ove godine zajednički organizirali USR Sport za sve Mala Subotica i Podružnica umirovljenika općine Mala Subotica, a sudjelovalo je više od sedamdeset članova obiju Udruga.

Kao i prošle godine organizirano je natjecanje u 4 rekreativne discipline i to: gađanju zračnom puškom, nabacivanju kolutova, bacanju potkove i visećoj kuglani. Najprecizniji u gađanju zračnom puškom bio je Augustin Pintar, drugo mjesto osvojio je Mario Milijančić, a treće Dušan Trstenjak. U nabacivanju kolutova najbolja je bila Rozalija Mihalic, dok su drugo i treće mjesto osvojile Darinka Smrtić i Jasna Agejev. U bacanju potkove pobijedila je Marija Šegović, druga je bila Rozalija Mihalic, a treći Branko Smrtić. Najzanimljivija i najuzbudljivija disciplina i ove godine bilo je natjecanje u visećoj kuglani. Do pobjednika se došlo tek nakon dodatnih bacanja jer su 3 natjecatelja nakon prvog kruga imala isti broj srušenih čunjeva, te su se naknadno borili za drugo i treće mjesto.

Naslov najbolje kuglašice pripao je Ljiljani Šipuš, druga je bila Marija Šipuš, a treći Ivan Grašić. Svi oni nagrađeni su medaljama, a natjecanje je održano pod pokroviteljstvom općine mala Subotica. Uz pohvale rukovodstvima obiju udruga za odličnu organizaciju cijelog natjecanja i druženja, pohvalu zaslužuje i Željko Agejev koji je skuhao odličan gulaš, kao i članice obiju udruga koje su ispekle ukusne domaće kolače.