Svakodnevica 26.05.2017. 22:34. Zadnja izmjena: 26.05.2017. 22:37.

Darujemo kišobran

Tatjana Zrna: Čitanje Međimurja je obiteljska tradicija

Nova ponosna vlasnica plavog kišobrana s logom Lista Međimurje je naša dugogodišnja čitateljica Tatjana Zrna (50) iz Vratišinca.

-List Međimurje čitam još od malih nogu jer su moji roditelji bili vjerni čitatelji. Međimurje je uvijek moralo biti na stolu. Tako je danas i u našoj kći. Suprug i ja smo vjerni čitatelji, a i sinovi prolistaju kad su kod kuće. Nadam se da ćemo i na njih prenijeti ovu obiteljsku tradiciju, ispričala nam je T. Zrna. Pošto živi u neposrednoj blizini prodavaonice, redovito među prvima osigura najnoviji primjerak. Na pitanje kojim redoslijedom krene čitati i koja joj je omiljena rubrika, naša sugovornica odgovara:

- Uvijek krenem od prve prema zadnjoj strani. Teško mi je izdvojiti što me najviše zanima jer uvijek sve pročitam. Naravno, nekako sam najviše orijentirana na našu općinu, vijesti iz našeg kraja i reportaže o ljudima koje poznajem. Mislim da Međimurje zaista sadrži za svakog ponešto, mišljenja je Tatjana Zrna.

Za dugogodišnju vjernost darovali smo joj prepoznatljiv plavi kišobran, a ona Listu Međimurje poželjela još puno uspješnih godina. - Ovaj kišobran je došao u pravi čas. Eto, Međimurje uvijek zna što nama Međimurcima treba! Samo tako dalje nastavite jer radite odličan posao, rekla je naša čitateljica Tatjana Zrna.