Svakodnevica 17.08.2020. 12:03. Zadnja izmjena: 18.08.2020. 12:33.

Metss broj 38

Naše najdraže prodavačice: U Črečan stiglo pojačanje!

Črečanski Metts prije godinu dana je obnovljen te su mu kapaciteti gotovo udvostručeni. Povećan je promet, peku se kruh i peciva i šira je ponuda. Sve to zahtijevalo je i kadrovska pojačanja jer danas su potrebne dvije prodavačice u smjeni.

Iskusnoj Macinčanki Andrijani Topolnjak koja je ovdje već 13 godina tako su prije dva mjeseca stigle nove kolegice. Riječ je o njenoj sumještanki Renati Mlinarić te Dunjkovčanki Jasmini Špiranec. Nisu stigle iz nekog drugog dućana već su nove zaposlenice... Tu je još i četvrta kolegica, Danijela Pilaj iz Gornjeg Mihaljevca. No, nju nismo zatekli jer je na zasluženom godišnjem odmoru.

- Super nam je u Črečanu, baš su dobri ljudi. Pristupačni su, znaju nas po imenu, a i mi njih već gotovo sve znamo. Črečan je malen, ali lijep i simpatičan. Najradije bismo zauvijek ostale u ovom dućanu - ispričale su nam nove zaposlenice.

Glavne teme u Črečanu ovih su dana vrt, polje i gdje je tko na godišnjem odmoru. Još se spominju i nedavne poplave koje su snažnije pogodile Macinec, ali su standardno "plivali" i vrtovi uz potok Dragoslavec u Črečanu.

A kad Macinčanke pitamo gdje su črečanske prodavačice, Andrijana Topolnjak nam otkriva: "Irena Preložnjak i njena kći su blizu, u Metssu u Gornjem Hrašćanu. Tako da, sve smo tu, u fari!" 

 

Izvor: 3408