Svakodnevica 25.10.2019. 13:31. Zadnja izmjena: 25.10.2019. 13:34.

Međimurska županija

Uključite se i vi u akcije radne skupine za humanitarne i društvene djelatnosti

Prije desetak dana osnovana je radna skupina za humanitarne i društvene djelatnosti na području Međimurske županije o čemu smo pisali OVDJE. Sa svojim aktivnostima nisu dugo čekali te su se, potaknuti pričom gospođe Ljiljane Cerovečki iz okolice Bjelovara, koja je bila prikazana u emisiji Provjereno 17. listopada, odlučili pokrenuti i za pet dana prikupili su 2800 kuna.

- Privatne osobe preusmjeravali smo u to da svatko uplati sredstva osobno na račun gospođe Ljiljane. Naše djelovanje naišlo je na puno pozitivnih komentara te se od srca zahvaljujemo donatorima koju su prepoznali naše napore oko pomoći potrebitima i odrekli se dio od svoje zarade ili članarina, poručuju iz novoosnovane radne skupine.

Donacijom od 200 kuna pomogli su Z i G ŽBUKE, AMG CENTAR , MDP NAMJEŠTAJ, FREE RIDERS PIKAČ, MJESNI ODBOR MALI MIHALJEVEC, MJESNI ODBOR NOVO SELO ROK, DVD MALI MIHALJEVEC, DVD NOVO SELO ROK, NK SLOBODA MIHOVLJAN, NK MALI MIHALJEVEC, UDRUGA MLADIH MIHOVLJAN, UDRUGA MLADIH MALI MIHALJEVEC, UDRUGA ŽENA MALI MIHALJEVEC i KUD MIHOVLJAN.

Skupina velika srca zahvaljuje se još jednom svima na pomoći te poziva ostale udruge, sportska društva, klubove, firme, DVD-ove, mjesne odbore i druge da im se priključe u slijedećoj humanitarnoj akciji.