Svakodnevica 05.03.2017. 09:07. Zadnja izmjena: 05.03.2017. 09:07.

Biserka Flac iz Brezovca

Više od trideset godina čitam MEĐIMURJE!

Ponedjeljkom popodne u prvoj dnevnoj nabavci nakon vikenda Biserka Flac iz Brezovca u METSS-u 25 u centru Svetog Martina na Muri zna i zaboraviti koju sitnicu po koju je navratila "v svoju zadrugu", ali, kaže, sigurno neće propustiti kupiti novi broj Lista MEĐIMURJE, uz koje je prošlog tjedna dobila (i jako mu se razveselila) kišobran:

- Samo u ovo samoposluživanje hodam, to je "moja zadruga" kako smo nekad znali reći kad se išlo u trgovinu, spustim se iz Brezovca s našega brijega za čas tu do centra, a ponedjeljkom dolazim u dnevnu nabavu popodne, jer onda dolazi i MEĐIMURJE. Čitam ga duže od trideset godina (samo me nemojte pitati koliko sam stara), a doma ga čitamo svi. Sedmero nas je u kući, svi smo baš pravi čitatelji, svaki si nađe nešto zanimljivo. Ja prvo pročitam crnu kroniku, a onda pažljivo oglase za posao...

Kad je to gotovo idem na prve stranice, pa po redu dalje. Mene sve zanima, a dobro je da imate informacije baš iz cijelog Međimurja. Tak da znamo kak' je u drugim općinama, što se događa... Ne čitam jedino sportske stranice, ali zato moj muž ne da čita, nego se toga sporta bude "na pamet nafčil". Mislim da je u novinama baš sve što mora biti. Tko hoće znati gdje se što dogodilo u Međimurju, što je bilo ili je sad važno, nek si pročita MEĐIMURJE!