Svakodnevica 29.05.2018. 10:09. Zadnja izmjena: 29.05.2018. 10:25.

Cromatic d.o.o. iz Preloga zapošljava

Za inovacije i automatizaciju strojeva potrebni su nam ljudi

Tvrtka Cromatic d.o.o. osnovana je 2015. godine te je u zadnje tri godine s dva djelatnika narasla na 12 djelatnika. Vlasnik društva je tvrtka Holtec Automatic A/S iz Danske sa 75% udjela, dok je preostalih 25% u hrvatskom vlasništvu. Cromatic d.o.o. pruža elektroinženjerske usluge na visokoj razini poput upravljanja projektima, softverskih rješenja i proizvodnje upravljačkih ploča za industrijske namjene. Društvo je puni dobavljač i djelomični dobavljač iz područja elektroinženjerstva, a glavni kupci takvih proizvoda su proizvođači strojeva i izvorne opreme (OEM), ali i inženjerska društva, sektor energetike i okoliša te javna i privatna društva.

ZAPOŠLJAVAJU

-Tražimo nove djelatnike zbog stalnog povećanja opsega posla, rekao je direktor Cromatic d.o.o., Nikola Kvakan, dodavši da je nedostatak stručnih ljudi najozbiljnija prijetnja ovoj brzo rastućoj tvrtki. -U stalnoj smo potrazi za električarima i iako je iskustvo velika prednost, radi se o specifičnom poslu kojeg svejedno treba dodatno učiti i usavršavati pa na tome ipak ne inzistiramo, zaključuje Kvakan. Dobrodošli su se javiti svi koji žele učit i raditi. Također, otvoreni su natječaji i za projektante elektroinženjerske struke sa iskustvom te znanjem stranog jezika, kako bi se već ugovoreni poslovi odradili bez problema.

TRAŽE:

Projektanta elektroinženjerske struke

Vaši glavni zadaci bit će projektiranje električnih dijagrama, rad s hardverom, projektni inženjering upravljačkih ploča u alatima PC Schematic (primarni), Caddy ++ ili E-PLAN i kupnja materijala. Znanje njemačkog i/ili engleskog jezika zbog povremenog odlaska klijentima u inozemstvo.

Električare, elektromehaničare, elektro tehničare i mehatroničare

Uz minimalno iskustvo od godinu dana na izradi upravljačkih jedinica.

Što nude?

Nude zaposlenje u inovativnom, rastućem društvu u kojem se možete veseliti radu u neformalnoj i vedroj atmosferi.

Prijava

Sve će se prijave pregledavati uz čuvanje povjerljivosti. Ako Vas neko radno mjesto zanima, prijavite se što prije tako što ćete kontaktirati Nikolu Kvakana na broj telefona 099 464 60 94 te na e-mail: [email protected].

Izvor: 3292