Svakodnevica 25.08.2017. 12:53. Zadnja izmjena: 25.08.2017. 12:55.

Poklanjamo kišobran

Zlata Varga iz Križovca: U MEĐIMURJU prvo čitam sportske stranice!

Po tjednu dozu medijskih informacija ne odlazi Zlata Varga (74) iz Križovca na "stojedinicu", već u samoposlugu METSS 101 u Križovcu, gdje je obično među prvim kupcima novog broja Lista MEĐIMURJE. Uzima svoj primjerak i žuri doma jer zna da će je suprug Stjepan po povratku iz smoposluge prvo pitati – si uzela nove novine?

Navika da tjedan počinje s novim brojem  MEĐIMURJA u obitelji je jaka, dugogodišnja, kaže Zlata: - Ma mi vam svi u kući čitamo godinama MEĐIMURJE i niti ne pamtim otkad. A ne bi vjerovali, prvo se detaljno pročita sportske stranice! Mislim, onako – pogledam naslove, odaberem koje me teme zanimaju "za poslije", ali idem prvo čitati sportske stranice detaljno. Jer mi smo vam sportska obitelj, djeca su nam sportaši, a i ja sam još aktivna rekreativka u Udruzi sportske rekreacije "Sport za sve". I u društvu žena sam, pa se obavezno pogleda i priloge o aktivnostima žena i drugih udruga.

Kad je to pročitano, onda gledam i što piše s područja Murskog Središća, a kroz tjedan se sve pažljivo pročita "od – do", po redu, bilo bi dobro da su novine još malo deblje, fali nam još koja stranica za dan dva do novog broja... I komentiramo događaje, pratimo kako je u drugim dijelovima Međimurja, pa se uspoređuje i mislim da stvarno sve važno znamo, a i da se u novinama nađe baš onak' "za svakog ponešto", nemam prigovora. I hvala vam lijepa na kišobranu, ugodno ste me iznenadili.