Svijet oko nas 18.08.2020. 10:38. Zadnja izmjena: 18.08.2020. 10:43.

Međimurje daje više

Apartmani i auto kamp Lapaž

U suradnji s Turističkom zajednicom Međimurske županije kroz naredna izdanja lista Međimurje predstavit ćemo partnere kampanje „Međimurje daje više” koja traje od 15. lipnja do 15. rujna ove godine.

Cilj spomenute kampanje je ostvarivanje što boljega turističkog prometa u nadolazećim mjesecima. Svaki gost koji u smještajnom, ugostiteljskom ili drugom turističkom objektu u Međimurskoj županiji potroši najmanje 250 kuna (jednokratno), dobiva bonus u obliku kupona. Komercijalni partneri uručuju kupon pri realizaciji usluge, odnosno prilikom dolaska u smještajni objekt, a kod ugostiteljskih usluga nakon plaćanja računa. Dobivenim kuponom gost može besplatno jednokratno posjetiti jedan od javnih turističkih sadržaja i lokaliteta ili jednokratno koristiti jednu od turističkih usluga koje će donirati partneri u projektu. Popunjavanjem podataka na poleđini kupona automatski se sudjeluje u nagradnoj igri. Istražili smo što nude pojedini subjekti uključeni u ovu promotivnu kampanju.

Apartmani i auto kamp Lapaž

Međimurska Zelena oaza mira, Sveti Martin na Muri, nudi raznolike sadržaje i autohtone gastronomske užitke, zbog čega imaju i titulu Europske destinacije izvrsnosti. Na pitomoj uzvisini, tik do Toplica Sveti Martin na Muri, sagrađeno je 26 apartmana vrhunske kvalitete. Apartmani Lapaž posjeduju jednu ili dvije spavaće sobe, prostranu kupaonicu te dnevnu sobu s kuhinjom i blagovaonom. Kvadratura apartmana kreće se od 37 do 55 m2, a svaki od njih posjeduje terasu, odnosno balkon i jedno parkirno mjesto.

Uz postojeće apartmane Lapaž, otvoren je i Auto kamp Lapaž. Radi se o prvom autokampu u Međimurju koji se nalazi u sklopu turističkog naselja Toplice Sveti Martin, a sastoji se od 24 parcele od kojih svaka ima priključak za vodu, struju i odvod vode te zajednički moderni sanitarni čvor. Kompletni autokamp pokriven je bežičnom internetskom vezom.

U sklopu kampanje “Međimurje daje više”, apartmani i auto kamp Lapaž svakom nositelju kupona nude besplatan najam bicikla ili korištenje finske saune ili vanjskog bazena apartmana Lapaž na 3 sata.