Svijet oko nas 18.08.2020. 10:47. Zadnja izmjena: 18.08.2020. 10:53.

Međimurje daje više

Izletište Goričanec partner je kampanje Međimurje daje više

U suradnji s Turističkom zajednicom Međimurske županije kroz naredna izdanja lista Međimurje predstavit ćemo partnere kampanje „Međimurje daje više” koja traje od 15. lipnja do 15. rujna ove godine.

Cilj spomenute kampanje je ostvarivanje što boljega turističkog prometa u nadolazećim mjesecima. Svaki gost koji u smještajnom, ugostiteljskom ili drugom turističkom objektu u Međimurskoj županiji potroši najmanje 250 kuna (jednokratno), dobiva bonus u obliku kupona. Komercijalni partneri uručuju kupon pri realizaciji usluge, odnosno prilikom dolaska u smještajni objekt, a kod ugostiteljskih usluga nakon plaćanja računa. Dobivenim kuponom gost može besplatno jednokratno posjetiti jedan od javnih turističkih sadržaja i lokaliteta ili jednokratno koristiti jednu od turističkih usluga koje će donirati partneri u projektu. Popunjavanjem podataka na poleđini kupona automatski se sudjeluje u nagradnoj igri. Istražili smo što nude pojedini subjekti uključeni u ovu promotivnu kampanju.

Izletište Goričanec

Mir, voda i sloboda u pokretu, odlike su Izletišta Goričanec i najjači magnet koji privlači posjetitelje i goste. Izletište je idealno za bijeg od naporne i užurbane svakodnevice i nalazi se na adresi Dunajska 26, u Svetom Martinu na Muri. Jezero, meka trava, moćna stabla topola, joha i vrba stvaraju specifičan ugođaj koji boravak u prirodi čini još ljepšim. Obalu jezera zasjenjuju bogate krošnje ispod kojih se može sjesti, zabaciti udicu, prići ovcama, magarcima ili zajahati izabranog konja. Sve to dok se pod krovom nudi izvrsno vino, domaća hladna i topla međimurska jela te razni deserti. Izletište je izvrstan odabir i za organizaciju raznih proslava poput rođendana, krštenja, svete potvde, krizmi, vjenčanja, ali i proslave Martinja, dočeka Nove godine, Valentinova.

 

U sklopu kampanje “Međimurje daje više”, donosioci kupona dobivaju dnevnu kartu za ribolov na jezeru ili degustaciju vina, uz obaveznu prethodnu najavu na 040 868 800.