Svijet oko nas 28.08.2020. 08:44. Zadnja izmjena: 28.08.2020. 17:25.

Metss broj 212 u Prelogu

Naše najdraže prodavačice: U Međimurju svatko može pronaći nešto za sebe

Naše djevojčice – tako redovni kupci i susjedi tepaju svojim omiljenim prodavačicama u Metssovoj trgovini broj 212 u preloškom naselju Jug. U veselo ozračje i sami smo se uvjerili za našeg prošlotjednog posjeta, kad su nas na svojem radnom mjestu dočekale Preložanke Andreja Hladnik, zamjenica voditeljice, Đurđica Malek, koja u ovoj poslovnici radi otkako je otvorila svoja vrata, već punih 15 godina, Lidija Novak, Maja Radiković, koja je kao najsvježije kadrovsko pojačanje u ovu poslovnicu stigla prije tri tjedna, te Nikolina Kalšan iz Otoka (za potpunu fotografiju nedostajale su nam još i voditeljica Franaciska Radiković i Zlata Kavran).

Simpatične prodavačice govore nam da novi broj svakog ponedjeljka u njihovu trgovinu stiže tek što otvore vrata.

- Taman se stignu ispeći kroasani, ali kad kupci krenu komentirati na blagajni naslove, mi se ne stignemo snaći jer nismo imale kad ni naslovnicu proučiti, smiju se.

Tek između kupaca uspiju baciti pogled među stranice, a detaljnije se novinskim stupcima posvete kad stignu kući.

- Tko kod kuće ima maturante, posebno prati te stranice, tko sportaše obavezno prouči sportski prilog, a tko se bavi poljoprivredom rado se zaustavlja na Živoj zemlji – u listu Međimurje doista svatko može pronaći nešto za sebe, poručuju naše ovotjedne omiljene prodavačice.