Svijet oko nas 26.09.2018. 21:12. Zadnja izmjena: 26.09.2018. 21:44.

Besplatni treninzi!

Od petka, 28. rujna do nedjelje, 30. rujna svi na Otvorene dane Aquila fitness centra

Fitness centar Aquila na adresi Športska 6a, Čakovec (MTC centar) sa svojim je radom počeo prije dvije godine te povodom svog rođendana od petka, 28. rujna do nedjelje 30. rujna zainteresiranima otvara svoja vrata i besplatnim treninzima časti sve posjetitelje!

Radno vrijeme Aquila fitness centra povodom otvorenih dana:

  • Petak od 7 do 22 sata
  • Subota od 8 do 16 sati
  • Nedjelja od 17 do 21 sat

- Otvaramo vrata našeg fitness centra svim posjetiteljima od petka do nedjelje kako bi mogli besplatno trenirati u teretani, isprobati sprave i grupne treninge koje vodi naš stručni tim trenera. Osim toga, možete se i informirati te upoznati sve popratne sadržaje koje nudi naš centar, poručuju iz Aquile i dodaju da je za sve posjetitelje osigurana i besplatna konzumacija Polleo sport i Protein.si proteinskih napitaka u subotu, 29. rujna od 8 do 14 sati. 

Povodom godišnjice u petak, 28. rujna pripremili su i dodatni termin Boot camp-a u 17.30 i Slim&fit-a u 18.40, a ostali programi održavaju se po redovnom rasporedu. Zbog velikog interesa u petak će se vršiti prijave za grupne treninge, pa rezervirajte svoje mjesto sat i pol do 15 minuta prije početka željenog treninga na recepciji Aquila fitness centra. - Osigurajte svoje mjesto i trenirajte s nama, poziva vas vrijedna ekipa Aquile.

Za dodatne informacije posjetite sam centar, njihovu Facebook stranicu, pošaljite upit na mail ili pak zovite 040 321 062. Njihovi treneri će vas usmjeriti i sa zadovoljstvom voditi na putu do cilja. Krenite vježbati, osjećat ćete se odlično! 

Pratite našu web stranicu jer idućeg tjedna kreće i nagradna igra u suradnji s Aquila fitness centrom.