Svijet oko nas 10.06.2020. 12:37. Zadnja izmjena: 10.06.2020. 12:39.

Budi i ti jedan od Pevexovih 7

Pola milijuna članova u PEVEX KLUB-u vjernosti

PEVEX KLUB vjernosti dobio je jubilarnog 500.000 člana. Tom prigodom novoj sretnoj 500.000 članici – Ivi Sačer - u prodajnom centru Sesvete nagradu je uručio Dario Gretić, voditelj Odjela CRM-a, pokazujući time da se pogodnosti PEVEX KLUB-a vjernosti mogu iskusiti i na samom početku članstva.

Pevex je svojoj 500.000-oj članici poklonio televizor Samsung (Ultra HD, Smart TV, PurColor, dijagonala ekrana 139 cm). Vidno iznenađena dobitnica je poručila kako nije očekivala da će, već samim učlanjenjem u PEVEX KLUB, osvojiti takvu nagradu.

-Stvarno nisam očekivala nagradu, čak sam pomislila da je šala kada su me kontaktirali iz Pevexa. Tek sam stvarno povjerovala kada su mi poslali službeni e-mail. U Pevexu sam redoviti kupac, a da se učlanim u PEVEX KLUB vjernosti više puta su me nagovarali prijatelji, spominjući brojne pogodnosti i popuste. No novi televizor kao nagradu nisam očekivala. Baš sam poslušala prijatelje u pravi čas, a ovaj veliki televizor će se super uklopiti u moj veliki dnevni boravak. Hvala Pevexu koji mi je na najljepši način i na samome početku pokazao sve prednosti ovog članstva, komentirala je nagradu odlično raspoložena sretna dobitnica dodajući kako će, bez sumnje, sada još i češće kupovati u Pevexovim prodajnim centrima. To je i pokazala odmah jer je nakon preuzimanja nagrade ušla u centar u Sesvetama „kako bi kupila par stvari“.

Podsjetimo, Pevex je krajem 2019. godine proveo nagradnu igru u kojoj je vrijednim novčanim iznosima nagrađivao upravo članove PEVEX KLUB-a vjernosti. Tijekom dva mjeseca, koliko je trajala nagradna igra „Budi i ti jedan od Pevexovih 7“, vjerni su članovi osvojili čak sedam velikih dobitaka od 100.000 kuna te 300 nagrada od 1.000 kuna, ukupnog nagradnog fonda od 1 milijun kuna. Osim brojnih nagrada koje Pevex voli dijeliti, vjerni članovi PEVEX KLUB-a imaju i dodatne pogodnosti - kao što su popusti na odabrane skupine proizvoda, dodatne pogodnosti za dostavu robe, popuste u kafićima „Samofino by Pevex“, izdvojene artikle u katalozima, jednostavnije do kopije računa, povoljnije gorivo...

Povodom prelaska preko 500.000 članova PEVEX KLUB je izdao i redizajniranu karticu vjernosti. Pomoću kartice vjernosti mogu se i dalje ostvariti iste pogodnosti, no na njoj su sada vidljivi piktogrami, odnosno simboli prodajnih programa Pevexa. Također, kartica vjernosti od sada nosi novo ime tvrtke - PEVEX.

Povratak na naslovnicu