Svijet oko nas 21.11.2019. 12:55. Zadnja izmjena: 21.11.2019. 13:04.

Fitness centar Aquila Čakovec

Radionica o prehrani u subotu, 23. studenoga

Ove subote, 23. studenoga Plk Pozoj organizira besplatnu radionicu o prehrani za sve srednjoškolce polaznike projekta Highschool lifting i sve članove fitness centra Aquila.

Na programu je predavanje nutricionista Nikole Talana, uz kolegu Roka Marovića, suvlasnika Nutrivisiona, sve popularnijeg nutricionističkog savjetovališta. Nutrivision osim što objavljuje edukativni sadržaj na društvenim mrežama na kojima ga prati više od 5 tisuća ljudi, individualno surađuje s brojnim sportašima i rekreativnim sportašima. Između ostalog, vode brigu o prehrani našoj rastućoj dugoprugaškoj zvijezdi Matei Parlov Koštro te hrvatskim rukometnim reprezentativcima: Ivanu Vidi te Domagoju Pavloviću.

U prostorijama Aquila fitness centra održat će se edukativno predavanje na temu “Prehrana sportaša”, s posebnim naglaskom na „Fitness“ te sportove snage kao što je „Powerlifting“. S nama će podijeliti svoja znanja, iskustvene primjere te najnovija znanstvena saznanja iz područja sportskog nutricionizma.

  • Što jesti prije treninga, što nakon, trebamo li pak unositi nešto tijekom treninga? Kako pravilno smršaviti, a kako pak dobiti na mišićnoj masi? Samo su neka od pitanja i dilema na koja će nam predavanje Nutrivision-a donijeti odgovore.

Radionica će se održati u Aquila fitness centru u 15 sati, a vanjski polaznici plaćaju kotizaciju u iznosu od 40 kuna prilikom dolaska.