Svijet oko nas 18.08.2020. 11:22. Zadnja izmjena: 18.08.2020. 11:30.

Međimurje daje više

Sirana OPOR obitelji Zadravec partner je kampanje Međimurje daje više

U suradnji s Turističkom zajednicom Međimurske županije kroz naredna izdanja lista Međimurje predstavit ćemo partnere kampanje „Međimurje daje više” koja traje od 15. lipnja do 15. rujna ove godine.

Cilj spomenute kampanje je ostvarivanje što boljega turističkog prometa u nadolazećim mjesecima. Svaki gost koji u smještajnom, ugostiteljskom ili drugom turističkom objektu u Međimurskoj županiji potroši najmanje 250 kuna (jednokratno), dobiva bonus u obliku kupona. Komercijalni partneri uručuju kupon pri realizaciji usluge, odnosno prilikom dolaska u smještajni objekt, a kod ugostiteljskih usluga nakon plaćanja računa. Dobivenim kuponom gost može besplatno jednokratno posjetiti jedan od javnih turističkih sadržaja i lokaliteta ili jednokratno koristiti jednu od turističkih usluga koje će donirati partneri u projektu. Popunjavanjem podataka na poleđini kupona automatski se sudjeluje u nagradnoj igri. Istražili smo što nude pojedini subjekti uključeni u ovu promotivnu kampanju.

OPG Sirana Opor

Obitelj Zadravec iz Oporovca, tradiciju bavljenja poljoprivredom naslijedila je od mamice i japice čiji način života i rada čuvaju od zaborava i nastoje prenijeti budućim naraštajima.  OPG Sirana Opror proizvodi kozje mlijeko te ga prerađuje u sireve različitih vrsta od mladih, dimljenih, polutvrdih..., koje možete kušati i u njihovoj kušaoni. Dolaskom na njihovo gospodarstvo gosti upoznaju proizvode, životinje i način života u kojem od polja preko štale do stola nastoje razviti inovativnost koji proizvodu daje dodatnu vrijednost, a njihovo gospodarstvo destinacija je koju često organizirano posjećuju djeca svih uzrasta. Proizvode izlažu na sajmovima te su nagrađeni brojnim priznanjima, plaketama i medaljama što potvrđuje kvalitetu. 

U sklopu kampanje Međimurje daje više posjetiteljima nude razgled obiteljskog muzeja gdje od zaborava čuvaju tradicionalan način života, dok kroz igraonicu Pomazi meee, mlađe generacije imaju priliku susresti se sa životinjama u stvarnom okruženju.