Svijet oko nas 09.07.2018. 10:05. Zadnja izmjena: 09.07.2018. 10:09.

BAT dobio svog prvog penzionera

Stjepan Murk, voditelj Prodajnog centra BAT, odlazi u mirovinu

Djelatnici BAT-a, prvog međimurskog prodajnog centra, ovih su dana, teška srca, prihvatili činjenicu da je njihov „šef“ Murk - voditelj Prodajnog centra- odlučio otići u mirovinu.

Naime, 62-godišnji gospodin Murk, iz Novog Sela Rok, sam je - nakon pune 42 godine radnog staža u trgovačkoj branši – odlučio usporiti ritam i posvetiti se svojoj obitelji za koju, kako kaže, nažalost nikada nije imao dovoljno slobodnog vremena.

-Poštujemo i uvažavamo njegovu odluku, iako nam je, u ovom trenutku, teško pronaći tako svestranog, iskusnog i pouzdanog profesionalca koji je u Prodajnom centru, više od pet godina, rješavao i najzahtjevnije organizacijske poslove. Naš prodajni centar će od sada voditi Sanja Novak i Martina Đurkin – rekao je Ivan Đurkin, direktor BAT-a.

Dio tima se, ispred BAT-a, još jednom pozdravio sa svojim dugogodišnjim šefom i kolegom

Cijeli team BAT-a svom je šefu, na odlasku u mirovinu, zahvalio na pomoći, razumijevanju i velikoj podršci, poželjevši mu Sretan novi početak! Naime, Stjepan Murk posljednjih je 15 godina predano radio u Grupaciji Đurkin, dok je od ranije, brojnim kupcima i poslovnim partnerima u Međimurju i šire, poznat kao izvrstan prodavač i poslovođa nekadašnjeg čakovečkog Veleprometa, kasnije Trgocentra.

I naša redakcija gospodinu Murku – prvom koji je svakog kupca pozdravio na ulasku u BAT- želi da još dugi niz godina uživa u dobrom zdravlju i malim, svakodnevnim radostima.

Hoće li se Štef, uz sedam unučića stići provozati biciklom?

Izvor: 3298