Svijet oko nas 15.06.2018. 08:34. Zadnja izmjena: 15.06.2018. 09:33.

Svijet zdravih užitaka vas čeka

Svi na kupanje u Aquapark LifeClass Termi Sveti Martin

LifeClass Terme Sveti Martin poznate su po zdravoj gastronomiji, ljekovitoj termomineralnoj vodi, neodoljivim wellness ponudama i pet friendly projektima. Ipak, ovo nije sve – donosimo vam 5 razloga zašto biste vruće ljetne dane trebali provesti u najsjevernijem Aquaparku Hrvatske.

GRATIS ulaznice

Radne dane ne morate provesti samo na poslu i obavljajući kućanske poslove. Skratite radni tjedan obiteljskim druženjem na bazenu i iskoristite 2 + 2 GRATIS ulaznice. Za kupljene 2 cjelodnevne ulaznice za odrasle, Terme vam daruju 2 dječje ulaznice.

Osim toga, maksimalno iskoristite slobodno vrijeme vikendom i zaboravite na gužve prema moru. Zastoji na autoputu neka postanu samo mrsko sjećanje, a vi plaže zamijenite Aquaparkom u LifeClass Termama Sveti Martin. Vikendom iskoristite posebnu ponudu 2 + 1 GRATIS. Terme će vam za dvije cjelodnevne ulaznice za odrasle pokloniti 1 dječju, a za svako sljedeće dijete platit ćete samo 50% iznosa dječje ulaznice. Uštedite i vrijeme i novac i krenite na obiteljski odmor koji toliko dugo iščekujete.

Kupanje + ručak

Kakva bi to bila uživancija koja ne bi podrazumijevala zdrave i slasne zalogaje? Jeste li znali da Terme namirnice za čak 7 restorana u Resortu nabavljaju od 20-ak lokalnih OPG-ova koji ih opskrbljuju lokalnim, svježim i sezonskim namirnicama? Terme Sveti Martin pripremile su vam ulaznicu KUPANJE + RUČAK. Ovdje je sve spremno za bezbrižni odmor.

Masaže pod baldahinom

Tijekom ljetnih mjeseci sve aktivnosti volimo premjestiti na otvoreno. Tako su Terme i dio svojih wellenss usluga pripremile na vanjski Aquapark. Oslobodite se uz masažu leđa, kokos masažu, after sun masažu ili se prepustite vještim rukama stručnjaka Kraljevske tajlandske akademije i upoznajte se s više vrsta tajlandske masaže.

Zip line

Ljeto za vas ne može proći bez testiranja vlastitih granica ili ste samo željni adrenalina i avanture? Nema problema, vjerujemo da će vas vožnja zip lineom iznad Aquaparka ostaviti doslovce bez daha. Priuštite si pogled iz ptičje perspektive i osjetite kako vam vrije krv u žilama dok vi prolazite najuzbudljivijih 200 metara u okolici.

Zabavne aktivnosti za velike i male

Vrijeme u Aquaparku proći će u tren oka, a glavni krivac za to sigurno će biti animacijski tim Termi Sveti Martin. Mališani će uživati u svakodnevnim animacijskim programima i vodenim aktivnostima, a odrasli će također lako pronaći svoju dozu razonode. Okupite najdraže prijatelje i zaigrajte odbojku na pijesku ili se smjestite na svoj komad prirodne hladovine i zaigrajte omiljene društvene igre. Ljeto je tu da u njemu maksimalno uživate, a ovdje to i možete.

Ne propustite odlične posebne ponude i osigurajte si odmor o kakvom sanjate. Više informacija saznajte na na službenoj stranici, 040/371 113, Facebook ili Instagram profilu LifeClass Termi Sveti Martin.Svijet zdravih užitakavas čeka.

Izvor: TSM