Veliki odmor 10.12.2016. 11:10.

Dobre vibracije

Ekonomska i trgovačka škola Čakovec, 3.ad: Prva generacija administratora

Budući administratori iz Ekonomske i trgovačke škole Čakovec okupili su se u 3.ad razredu. Prvi su razred administratora kao pomoćno zanimanje u povijesti njihove škole, što ih čini jako posebnima i značajnima. Iako su jako mali razred i ima ih samo sedam, ipak zrače posebnom energijom. U školi su jako složni i vole si međusobno pomagati pa se jedinstvo osjeća na svakom koraku. Vole se šaliti, no to ne znači da se ponekad  ne posvađaju - kako bi se kasnije mogli pomiriti.

Svi su jako aktivni na satu i odlično se slažu s profesorima. Ponekad malo izgube koncentraciju na satu i postanu živahni, no to se rijetko kad događa. Dok je zabava u pitanju, u skladu je s njihovim godinama da obožavaju druženja i zajednička putovanja. Na maturalno putovanje otišla su trojica administratora: Luka, Stefan i Ivan. Njima dobrog raspoloženja nije nedostajalo, a dojmove su podijelili s kolegama iz razreda vrativši se sretno kući. Svi su bili u Austriji na terenskoj nastavi u prekrasnom gradu Grazu. Tamo su posjetili jesenski sajam i dobro se proveli. Svake školske godine obavljaju praksu po 80 sati i svaki put, da bi stekli što više iskustva i znanja, moraju mijenjati mjesto prakse.

Prvu godinu vodila ih razrednica Janja Frančić, a zadnje dvije godine preuzela ih je razrednica Dunja Sarap. Smatraju da su svoju struku dobro naučili i da će je znati primijeniti na poslu te se nadaju da će ostati omiljeni u očima profesora i cijele škole. Oni su: Mateja Balić, Ivan Belić, Leonardo Bogdan, Luka Grabar, Stefan Hozjan, Saša Treska i Matias Višnjarić.

TOP PET DOMAĆIH:

1.Lutka - S.A.R.S.

2.Ovo mi je škola - Gibonni

3.Zlatni dvori - Colonia

4.Padaju zvijezde - Bijelo dugme

5.Zastave -Parni valjak

 

TOP PET STRANIH:

1.Chasing cars -Snow Patrol

2.Yesterday - The Beatles

3.We will rock you - Queen

4. Stay with me - Sam Smith

5.Walk The Line - Johnny Cash