Veliki odmor 03.04.2016. 12:00. Zadnja izmjena: 04.04.2016. 09:40.

Dobre vibracije

Ekonomska i trgovačka škola Čakovec, 4. ur: Upravni referenti zapravo su višestruki talenti

Došli su do četvrtog razreda čuvajući titulu najboljeg razreda u školi. Razrednica odjeljenja u kojem su se okupili upravni referenti, Ksenija Blagus, zaslužna je za mnoge zajedničke odlaske na izlete pa tako i za maturalno putovanje u Grčku. Osam dana maturalca proveli su u smijehu, zabavi i druženju s učenicima, profesoricama i vodičima. Zanimljivo je bilo putovati brodom, vidjeti Calambaku, noćiti tri dana u Ateni te kupati se i sunčati uz Egejsko more. Osim što su vidjeli sve čari Antičke Grčke, okusili su i grčku kuhinju u lokalnim tavernama.

U 4.ur razredu upravnih referenata Ekonomske i trgovačke škole Čakovec ima glazbenika, sportaša, jezičara te dobrih spisateljskih nada. Ana Džinić svake godine postiže dobre rezultate na natjecanju iz engleskog jezika te kompjutorske daktilografije. Njihovi sportaši su Robert Jezernik i David Posavec koji treniraju nogomet, Ana Novak koja se bavi odbojkom, Melani Balić uspješna je rukometašica, a Valentina Dolenec se bavi sportskim ribolovom.

Hrvoje Goričanec svira gitaru i klavir te pjeva u školskom bendu, Martina Zadravec svira harmoniku, Petra Šadek svira klarinet, a Karla Takač svira violinu. Osim što Karla svira, vrlo je talentirana i za strane jezike. Dio razreda postala je i Tanja Novak, asistentica Ane Džinić, no uz to i vrlo talentirana te uspješna spisateljica. Svake godine imaju mnogo učenika s odličnim uspjehom i uvijek sudjeluju u raznim školskim aktivnostima. Brzo su im prošle te četiri godine srednje škole i sada kao maturanti imaju mnogo više briga, učenja i ono glavno, mnogo razgovora i istraživanja o daljnjem školovanju na fakultetima. Sa sobom će ponijeti mnogo lijepih uspomena i smiješnih situacija radi kojih će im profesori i srednja škola uvijek ostati u dobrom sjećanju.

Oni su: Melani Balić, Anita Brodar, Tjard Carstens, Filip Cerovski, Petra Cerovečki, Ana Črep, Valentina Dolenec,  Mateo Dvanajščak, Lana Đaković,  Ana Džinić, Tamra Golubić, Hrvoje Goričanec, Roberta Hrženjak, Klara Kelner, Robert Jezernik, Andreja Novak, Ana Novak, Ivana Novak, David Posavec, Marta Sečan, Jana Smrtić, Nikolina Srša, Petra Šadek, Karla Takač, Melanija Vidović i Martina Zadaravec

U programu radija svoj razred predstavile su Karla Takač, Petra Šadek i Melani Balić.

  TOP 5 DOMAĆIH TOP 5 STRANIH
1.

Mjerkam te, mjerkam, Z. Čolić

I'm an Albatraoz, AronChupa

2.

Perspektiva, S.A.R.S.

Snow, RHCP

3.

Vjeruj u mene, Hladno pivo

Locked Away, R. City

4.

Djevojka sa čardaš nogama, Đ. Balašević

Three little birds, B. Marley

5.

Lejla, Hari Mata Hari

See you again, Wiz Khalifa