Veliki odmor 19.03.2016. 16:31. Zadnja izmjena: 23.03.2016. 10:47.

Dobre vibracije

Ekonomska i trgovačka škola Čakovec, 4.HT: U njihovom razredu svatko svoju ulogu ima

Hotelijeri Ekonomske i trgovačke škole Čakovec su se prije četiri godine okupili u istom razredu, 4.ht i do danas su postali prijatelji koji se i izvan škole druže. Ima ih 25, a posebno su talentirani za jezike i trošenje živaca profesorima. 

U odjeljenju je, kažu, svakakvih pojedinaca i „ludica“ koje se zajedno puno smiju. Dok Lea i Mateja K. obaraju svojim ocjenama, Mateja H. i Ena pričaju o glazbi. Viktorija skače i plače, ali rastura matematiku. Nikola i Filip gledaju anime (ne, to nisu crtići!). Petra im olakšava boravak u školi svojim prekrasnim pjevanjem, a Lara svirkom na gitari. Iva M. priča najsmješnije priče i zgode, a Dino, najbolji prijatelj ikad, uvijek ide u pekaru i nahrani svoj gladan razred.

Sanda je najbolja sportašica i potiče svoje kolege na bolje rezultate. Iva B. i Mihaela su glavne dilerice žvaka u razredu, a Lana ih uredno svaki dan moli. Klara i Tomislava svakodnevno imaju debate kojima nema kraja. Hana daje do znanja što je trenutno u modi, a Ana Marija i Kristina ih svakodnevno uvode u svijet filma i pisane riječi. Dok Ines obara podij svojim plesnim pokretima, Tajana daje savjete o životu. Mala Ema uvijek alarmira kada nekome nešto padne svojom poznatom rečenicom: „Nekaj ti je palo.“ Ivana je najbolja mama u razredu, a Karla je glavna partijanerica. Pa ipak, prva među njima je razrednica, Mateja Mesarić Peras, koju zovu svojim malim dinamitom dobre volje.

Maturanti 4.ht razreda ETŠ-a su: Lea Antonije-Stamničar, Ena Bajkovec, Viktorija Bestijanić, Iva Bračko, Lana Debelec, Ana Marija Gregur, Mateja Herc, Dino Jezernik, Mateja Kolarić, Klara Kontrec, Nikola Lakić, Ivana Marciuš, Ines Marčec, Tajana Mehun, Karla Mesarek, Iva Mikulić, Kristina Novak, Sanda Novak, Filip Preložnjak, Tomislava Remenar, Hana Stubičar, Lara Špicar, Ema Vrbanec, Mihaela Žganec i Petra Žišković.

Učenice 4.ht razreda ETŠ-a na Radiju 1: Sanda Novak, Petra Žišković i Mateja Kolarić

  TOP 5 DOMAĆIH TOP 5 STRANIH
1. Mi imamos mnogos problemos, Duo pegla Fieber, Christina Stürmer
2. Jezuš dečki kak me hiče, Mladen Medak Gaga Felicita, Albano Carrisi & Romina Power 
3. Narodna, Dječaci Ein bisschen Frieden, Nicole 
4. Majko stara, Matko Jelavić Das Kleine Krokodil, Snappie 
5. Pjevač Meksika, Ivica Dobranić Worth it, Fifth Harmony