Veliki odmor 09.02.2017. 19:34. Zadnja izmjena: 10.02.2017. 08:21.

Dobre vibracije

Ekonomska i trgovačka škola Čakovec, 4.k2: Još nam nije dosta…

Najmanji po broju, a najstariji razred u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Čakovec je 4.k2. Najstariji nisu zbog toga što su pali razred, već zato što su bivši prodavači kojima škola još nije dosadila pa su odlučili krenuti dalje. Sada su komercijalisti koji se šale da im učenja još nije dosta i veselo dodaju da im zapravo nije dosta školskog druženja. Nakon što su se rastali od prijatelja iz prijašnjeg razreda, hrabra devetorka nastavila je dalje, a pridružio im se i jedan učenik iz TIOŠ-a. Sada razred broji osam djevojaka i dva dečka, a tu je i njihova razrednica Ninu Carević Novak koja ih smiruje kad je potrebno.
Iza njih je jedna vrlo teška godina u kojoj su trebali položiti oko 30 razlikovnih i dopunskih ispita te kažu da bez razrednice i velikog truda ne bi to sve uspjeli i sada se ne bi družili u njihovom malom, složnom razredu. Bili su na mnogo izleta na kojima su uvijek složeni i svi ih hvale.

Njih pet iz razreda bili su i na maturalnom putovanju u Pragu što je bilo zanimljivo novo iskustvo koje će pamtiti cijeli život. Jako su se zbližili, još bolje upoznali, stekli nova poznanstva, a poneki čak i ljubavi. Bilo je to šest dana o kojima bi se dalo pričati i pričati. Vole se šaliti, smijati i naravno, zadirkivati profesore do određene granice. Vrlo dobro znaju kada je vrijeme za šalu, a kada se ozbiljno treba prihvatiti posla i raditi. Najviše ih raduju satovi s razrednicom gdje se uz rješavanje problema znaju nasmijati do suza. Ne markiraju, ali ponekad kada je puno obaveza koje se ocjenjuju, zna ih uhvatiti viroza pa je najednom puno bolesnih. Kažu da su razred za poželjeti i da je atmosfera kod njih uvijek vesela jer su oni najbolji i najstariji razred u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Čakovec. Osam sjajnih dama ovog razreda su: Tara Balić, Desiree Barbić, Beni Bednjak, Ivona Fažon, Maja Janušić, Monika Kovačić, Samantha Lončarić, Mateja Novak, a dva njihova viteza su Ante i Luka Klekar dok je njihova kraljica, najbolja razrednica Nina Carević Novak.

TOP PET DOMAĆIH:
1.Kad čovjek voli ženu - Dino Merlin
2.Dani i godine - Nina Badrić
3.Zbog tebe - Pavel
4.Verujem, ne verujem - Bajaga i Instruktori
5.365 - Saša, Tin, Kedžo

TOP PET STRANIH:
1.Thinking Out Loud - Ed Sheeran
2.Rockabye - Clean Bandit ft. Sean Paul & Anne-Marie
3.See You Again -Wiz Khalifa
4.Monday Morning - Melanie Fiona
5.Bailando - Enrique Iglesias