Veliki odmor 14.04.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 29.02.2016. 13:42.

GIMNAZIJA ČAKOVEC, 4.E

Neponovljivi u svojoj posebnosti

Bilo jednom u Čakovcu - eto i njih. Tako se najavljuje 4.e razred čakovečke Gimnazije. Jedan, jedinstven, neponovljiv, najbolji 4.e u generaciji, koji je zapravo zbroj mnogih osobitosti. Najizraženija posebnost razreda je u tome što ih se okupilo iz svih dijelova naše županije. Na taj se način cijelo Međimurje svakodnevno susreće.
Pa ipak, kažu da ti dnevni “susreti” nisu uvijek u punom broju jer i po izostancima su najistaknutiji razred. Dakako, sve su to opravdani izostanci, pa razrednica Barbara Markač-Despinić zajedničke susrete na satu razrednika koristi kako bi razmijenili najvažnije informacije i dogovore.
U 4.e kažu da su još uvijek jedini razred koji je na maturalno putovanje otišao u zemlje Beneluxa. Posjetili su Amsterdam, Bruxelles, Luxemburg, Heidelberg, Nürnberg i iskoristili to za stjecanje novih spoznaja, a usput i za jačanje zajedništva i nezaboravnu zabavu.
Ima ih pametnih i vrlo pametnih, kažu. Vrlo pametni su oni koji imaju svemirski prosjek ocjena - viši od 4.5, i oni koji redovito posjećuju školska i regionalna natjecanja ostvarujući zapažene rezultate. Pametni su svi oni ostali koji redovito i na sve druge načine pohađaju nastavu.
Oni su: Josipa Belovari, Vanja Čemerin, Ivana Čonkaš, Dario Gosarić, Sabina Gosarić, Lucija Horvat, Patrik Horvat, Deni Horvatić, Karlo Hrženjak, Simon Jakšić, Lucija Jurović, Mateja Knezić, Mihaela Kočila, Tihomir Kramar, Petra Lapat, Viktor Lazar, Jelena Lukša, Dejan Marciuš, Karlo Marciuš, Martina Meznarić, Manuela Panić, Nenad Pigac, Ivana Posavec, Goran Posedi, Stela Srpak, Monika Šipuš, Ivan Škribulja, Mario Taradi, Ana Tomašić, Anamarija Varga, Dino Železnjak i Sanela Žinić. (al)

Izvor: 2868