Veliki odmor 28.04.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 29.02.2016. 13:45.

GOSPODARSKA ŠKOLA, 3.FK

U maturantskom 3.fk razredu Gospodarske škole Čakovec okupljeni su frizeri i krojači.
Od njih dvadeset četiri, budućih krojačica je tek sedam, što znači da će nam buduće frizerke biti lakše dostupne. Odjeljenje čine samo djevojke koje kažu da imaju najbolju razrednicu u školi - Vedranu Močnik.
Prema tvrdnjama budućih frizerki i krojačica, profesorica Močnik im je puno toga omogućila i pomogla tijekom srednjoškolskog obrazovanja.
Svjesne da bi im dobro došao i poneki mladić u razredu, djevojke iz 3.fk kažu da im zabave nikad ne nedostaje, ali muški dio razreda ipak bi donio ponešto ravnoteže.
Predstavnice razreda na državnom natjecanju u frizerstvu bile su izuzetno uspješne. Mentorica Nives Kocijan pomogla im je da se dobro pripreme za nadmetanje, pa je Mirela Stojko osvojila sjajno drugo mjesto u državi, a Tatjana Toplek bila je peta.
U 3.fk su: Valentina Blažinčić, Patricija Bogdan, Pamela Cilar, Gabrijela Cindrić, Ivana Drk, Martina Faić, Darija Juras, Viktorija Kapeš, Stefani Medlobi, Tihana Miljančić, Nina Novak, Petra Novak, Darija Radović, Mirela Stojko, Ana Tomašić, Tatjana Toplek, Kristina Vargek, Lorena Ban, Mihaela Furdi, Biljana Ignac, Izabela Kos, Stefani Novak, Melani Pintarić i Marica Tratnjak. (al)

Izvor: 2870