Veliki odmor 21.05.2013. 11:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:22.

Posljednji dani srednje škole

Kozmetičari, pismoslikari i krojači Gospodarske škole Čakovec, 3.KPK

Oni su prošlih dana bili maturanti u punom smislu te riječi. Veselili su se cijelog tjedna slaveći posljednje dane srednjoškolskog obrazovanja.
Završavaju smjer kozmetičara, pismoslikara i krojača u Gospodarskoj školi Čakovec, kao 3.KPK razred. Za sebe kažu da su u tri godine polaženja ove škole bili najneobičniji razred.
Voljeli su se zabavljati, ali i učiti sve vezano uz svoju struku koja će ih uskoro odvesti na različite životne i radne adrese, u nove pobjede. Kažu da nisu putovali na maturalac jer se nisu mogli dogovoriti oko destinacije.
Svoju razrednicu Sanju Jančec kuju u zvijezde i kažu da je postala nezamjenjiv dio njihovih života. Ne samo u okvirima škole, već i u vremenu koje predstoji. Prihvatila ih je takve kakvi jesu, bivajući im najbolja moguća podrška u srednjoškolskim danima.
U 3.KPK razredu dominirale su djevojke, a tek jedan mladić popravljao je prosjek i iz svog kuta promatrao događanja u “ženskom razredu”. Zato se djevojke i pitaju “kako ih je trpio sve ove godine”.


Oni su: Štefica Bacinger, Lana Bobičanec, Natalija Fic, Dina Horvat, Jelena Klobučarić, Ivana Mihaljac, Maja Novak, Venesa Stecević, Mateja Vnuk, Mateja Bistrović, Anita Flac, Leonard Posavec, Anamarija Rašperger, Đesika Treska, Valerija Čurin, Marija Dokleja, Aleksandra Grozdek, Vivien Horvat, Andrea Hunjadi, Aferdita Kuqi, Darija Marušić, Ivana Mikulić, Maja Pucko, Ana-Marija Puklek i Megi Vrabec.
Predstavnici razreda u programu Radija 1 u utorak od 17.30 sati govorit će o svom odjeljenju, a prošlog su utorka u programu Radija 1 svoj 3.S2 razred Tehničke škole Čakovec predstavljali Nikola Goričanec, Denis Bistrović i Stjepan Cirkvenčić.