Veliki odmor 08.02.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 29.02.2016. 13:46.

Na pravom putu nas drži razrednica Šuman

GRADITELJSKA ŠKOLA ČAKOVEC, 3.g

Učenici 3.g razreda Graditeljske škole prije tri su godine upisali smjer soboslikara-ličilaca i montera suhe gradnje. Danas, kao maturanti kažu da su izraziti individualci i da je svatko od njih poseban na svoj način. Iako su podijeljeni u dva zanimanja, složni su u svemu što se tiče njih samih - izlascima, lijepim djevojkama, glazbi i praktičnoj nastavi.
Ispiti, s druge strane, i provjere znanja nisu im najomiljeniji, o čemu posvjedočiti može i razrednica Svjetlana Šuman, prof. U 3.g razredu mladići se u slobodno vrijeme bave različitim hobijima - neki igraju nogomet, neki sviraju rock ili heavy metal. Zato i slove kao razred u kojem stalno vladaju veselje i smijeh.
Priznaju da ponekad zaborave na obaveze i “skrenu u neke krive vode”, ali tada ih razrednica vrati na pravi put. Kažu da im profesorica Šuman uvijek strpljivo i odlučno pomaže riješiti sve probleme, pa i neodlučnost.
Oni su: Marko Andrašec, Jurica Benko, Dejan Bistrović, Boris Blažon, Matija Drvenkar, Enes Husić, Karlo Lukman, Daniel Palačić, Gordan Srša (monteri suhe gradnje), Benjamin Baranašić, Igor Drča, Bolta Flac, Leon Flac, Robert Horvat, Tomica Janković, Roberto Ješarević, Darko Kukovec, Valentino Kuzman, Marko Novak, Mišel Novosel, Kristijan Pajtak, Mate Punčikar, Dario Ružić, Marko Sobočan, Nikola Šafarić, Petar Tkalec, Patrik Veble i Aleksandar Vincek (soboslikari-ličioci). (al)

Izvor: 2859