Veliki odmor 27.05.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 29.02.2016. 13:46.

GRADITELJSKA ŠKOLA ČAKOVEC, 3.I

Drveni meštri najviše zahvalni razredniku Čatlaiću

Budući stolari iz 3.i razreda Graditeljske škole Čakovec za sebe, u žargonu, kažu da su “drveni meštri”. U razredu koji se ovih dana polako rasformirava i polaže završne ispite bilo je dvadesetak složnih mladića koji najavljuju da će ostati prijatelji i nakon srednje škole.
U vrijeme školovanja njihova druženja, ali i konflikti, bili su česti. Pripisuju to i mladosti i različitosti u mentalitetu.
Pa ipak, kako mladi ljudi lako pronađu zajednički jezik, i u 3.i su ga uvijek pronalazili. Razred stolara imao je sjajne pojedince - one koji vole pismene i one koji više vole usmene ispite, dok im je svima, ipak, draža praktična nastava za vrijeme koje mogu izraziti vlastito umijeće, vještinu i kreativnost.
Gotovo svih dvadeset učenika ovog razreda bavi se sportom, na što ih je dodatno poticao razrednik Milan Čatlaić. Ima u njihovim redovima i zabavljača, pa im nikad nije dosadno, kao ni profesorima.
Tužni su zbog toga što se rastaju, pa koriste priliku da putem lista Međimurje zahvale svim svojim profesorima i mentorima, osobito razredniku koji ih je pune tri godine usmjeravao, bodrio i podnosio njihove mladenačke nestašluke.
Oni su: Patrik Belše, Marko Bermanec, Marko Bobičanec, Jurica Đuran, Igor Erdelji, David Fleten, Nikola Grašić, Daniel Hadela, Krešimir Horvat, Patrik Jurinec, Roko Kovačić, Dino Nemet, Neven Novak, Matija Perčić, Ivan Povodnja, Filip Ribić, Luka Šafarić, Robert Šimunić, Nikola Šimunković, Saša Toplek. (L)

Izvor: 2874