Veliki odmor 09.12.2016. 13:07. Zadnja izmjena: 09.12.2016. 13:09.

Dobre vibracije

Graditeljska škola Čakovec, 4.a: Geodetski i graditeljski tehničari na zadatku

Geodetski tehničari i graditeljski tehničari okupili su se u 4. a razredu Graditeljske škole Čakovec. Započeli su kao jedan od manjih razreda u školi, no tijekom godina učenici su dolazili i odlazili i broj se do sada, kad su maturanti, povećao. Danas ih je 27 u razredu, 12 cura i 15 dečki. Posebno žale za prijateljem Azisom koji je znao nasmijati cijeli razred, a odlučio je nastaviti školovanje u Njemačkoj nakon završetka trećeg razreda. 
Odnosi u razredu nikad nisu bili loši, uvijek su nekako nastojali prijeći preko ne slaganja te su se tijekom i nakon zajedničkog maturalca kad su boravili na Korčuli još više zbližili. Uvijek pokušavaju biti složni iako je to nekad vrlo težak zadatak u tako velikom razredu s puno različitih karaktera i osobina.

Tu im u pomoć priskače razrednica Snježana Delladio koja ih uporno pokušava pretvoriti u zrele i odgovorne osobe. Razred 4.a kaže da će se biti teško rastati nakon četiri burne godine s puno zajedničkih doživljaja i anegdota, no prije toga slijede još zabavni i zanimljivi maturantski dani. Maturanti 4. a su: Helena Tuksar, Lucija Tuksar, Rafaela Moharić, Tamara Glavak, Jasmina Berzak, Ana-Marija Vargek, Klara Mesarić, Nikola Cetušić, Denis Kuzmić, Gordan Horvat, Andreas Kočiš, Nikola Jakopec, Saša Milostić, Nikola Vinko, Petar Kovač, Manuel-Karlo Horvat, Magdalena Golub, Marija Horvat, Amanda Katava, Lea Dujmović, Tajana Mesarić, Vedran Bojanić, Antun Imbrišić, Luka Kovačić, Dominik Novak, Tomislav Topolnjak i  Valentino Kelrajter.

TOP PET DOMAĆIH:
1.Kiše jesenje - Prljavo Kazalište
2.Tango - Vatra
3.Đurđevdan - Bijelo Dugme
4.Kad sam bio mlad - Riblja Čorba
5.Budi moja voda - Damir Urban

TOP PET STRANIH:
1.Prayer in C - Lilly Wood & The Prick and Robin Schulz
2.Ganjaman - Alfons
3.Billie Jean - Michael Jackson
4.Not afraid - Eminem
5.Snow - Red Hot Chili Peppers