Veliki odmor 03.07.2017. 12:26. Zadnja izmjena: 03.07.2017. 12:27.

Od danas

Informatičari organiziraju besplatne ljetne informatičke radionice

Iskoristi ljeto za stjecanje novih znanja i vještina. Priključi se besplatnim informatičkim radionicama udruga Mladi informatičari Strahoninca (MIS) i Međimurski informatički klub Čakovec (MIK) u suradnji s Tehnološko-inovacijskim centrom Međimurje (TICM). Zajedno već dugi niz godina radimo na promociji programiranja među djecom i mladima te popularizaciji STEM područja.

Teme besplatnih ljetnih radionica su:

  • Upoznavanje sa STEM područjem  kroz programiranje BBC micro:Bit računala
  • Programiranje u programskim jezicima Python i C++

Sadržaj radionica bit će prilagođen znanju i mogućnostima prijavljenih polaznika. Pridruži nam se ovog ljeta na besplatnim informatičkim radionicama za učenike osnovne škole. Jedini preduvjet je dobra volja, želja za učenjem i da si između 3. i 8. razreda osnovne škole.

Radionice će se održati 5 puta, svakodnevno od 3.7.2017. do 7.7.2017. u vremenu od 19:00 do 20:45 sati. Mjesto održavanja je Tehnološko-inovacijski centar Međimurja (informatička učionica) na adresi Bana Josipa Jelačića 22, Čakovec. Za sudjelovanje u radionicama potrebno je ispuniti prijavnicu. Radionice su ograničene na 20 polaznika, a pri odabiru će se u obzir uzimati redoslijed prijava.

Izvor: http://www.udruga-mis.hr