Veliki odmor 22.12.2018. 09:43. Zadnja izmjena: 22.12.2018. 09:46.

Ekonomska i trgovačka škola Čakovec

Plišane igračke za djecu na čakovečkoj pedijatriji

Učenici 2.ht razreda Ekonomske i trgovačke škole Čakovec su u utorak, 18. prosinca razveselili djecu na Odjelu pedijatrije Čakovečke bolnice darujući im svoje plišane igračke.

2.ht je razred vrlo angažiranih pojedinaca koji su uvijek spremni podržati i sami potaknuti neku dobru akciju. Božićno vrijeme uvijek potakne na dobra djela, a razveseliti bolesno dijete ispunjava istovremeno tugom i radošću. Učenici su se složili da bi darivanje plišanih igračaka djeci koja se nalaze u bolnici bila dobra ideja. Svatko je donio svoju plišanu igračku u školu te ju zapakirao kao poklon.

Učenice Sara Kosmačin, Dina Bašek, Anja Rob, Ivana Okreša i Anamarija Hanc su s razrednicom Andrejom Antolić Petak igračke odnijele na Odjel pedijatrije Županijske bolnice u Čakovcu. Na odjelu su ih dočekale medicinske sestre i zahvalile na angažmanu za bolesnu djecu. Učenice su darivale svako dijete u bolnici. Posebno su emotivno reagirale vidjevši osmijeh na licima bolesnih mališana kad su primali plišane igračke. Često pri izlasku iz dječjih soba nisu mogle suspregnuti suze. Kad usrećiš nekog, tvoja je radost višestruka. (Andreja Antolić Petak)