Veliki odmor 28.12.2017. 08:46. Zadnja izmjena: 28.12.2017. 08:48.

Dječji vrtić

RIBICE IZ ŽABNIKA Ispričale božićnu bajku

Božićno novogodišnja priredba dječjeg vrtića Ribica iz Žabnika održala se u LifeClass Termama Sveti Martin. Pred velikim brojem roditelja, baka, djedova i ostalih uzvanika, mlađa skupina Krijesnice, srednja skupina Pčelice i starija skupina Zvjezdice predstavila se kroz božićne pjesme, ples, recitacije i igrokaz. Najstariji mališani svoj su nastup otvorili valcerom, dok su najmlađi zaplesali najpoznatiju božićnu pjesmu Zvončići. Pozornicu za nastup, u božićnom stilu uredile su odgojiteljice, dok je druga pozornica čekala djeda Božićnjaka.

Nakon priredbe, djeca i ostali posjetitelji uživali su u božićnoj predstavi "Preko ceste, staza, mosta, jure sanjke dragog gosta". "Ribice" je na kraju obradovao veseli i raspjevani djed Božićnjak s vrećom punom poklona, kojeg su dječica s oduševljenjem dočekala i zajedno s njim zapjevala i zaplesala.

Na svečanoj priredbi prisustvovao je i načelnik općine Sveti Martin na Muri prof. Dražen Crnčec. Dječji vrtić „Ribica“ ističe dugogodišnju, odličnu suradnju sa općinom Sveti Martin na Muri koja je i ove godine sudjelovala u sufinanciranju božićnih poklona za djecu.