Veliki odmor 24.03.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 29.02.2016. 13:41.

SREDNJA ŠKOLA PRELOG, 4.EK

Ekonomisti koji će maturirati u Srednjoj školi Prelog, učenici 4.ek razreda za sebe kažu da su super razred. Kreativni, pametni i složni. Kako ne biste posumnjali da ne znaju koliko vrijede, u tom razredu dodaju da su zapravo “najbolji i najljepši”.
U prošloj školskoj godini zapamćeno će ostati maturalno putovanje u Španjolsku jer je ono bilo prilika da se razgledaju izložbeni prostori, parkovi, znamenitosti koje nisu iz domaće, već iz strane kulture i društvene baštine. Osim toga, provod je bio genijalan, a dodatno zbližavanje među kolegama prirodan slijed stvari.
Bliskost će uskoro zamijeniti novim obavezama, novim okruženjem, novim ljudima. Da bi zajednički dani u Srednjoj školi Prelog ostali upamćeni, organizirat će još jedan izlet. Ovaj put u Gardaland. Svima im je želja nastaviti školovanje na fakultetima i ostati, koliko god to bude moguće, srednjoškolska ekipa koja se ne zaboravlja.
Oni su: Alisa Aličehajić, Dolores Andročec, Ana Balent, Ines Bašnec, Ivana Bergovec, Sandro Cikač, Lucija Čerepinko, Monika Filipić, Ivan Frančić, Andreja Golomboš, Denis Horvat, Mario Hrešć, Ana Ivanović, Mario Jačimović, Sanja Kolenko, Kristina Kuhanec, Matea Kvakan, Petra Legiša, Damir Lukša, Hrvoje Mezga, Simon Mikec, Mario Mustač, Tea Oto, Vinko Oto, Simona Patafta, Nenad Perko, Dorian Petirć, Mario Pilaš, Mihaela Režek, Suzana Režek, Sandra Tota, Iva Turek i Tea Žeželj. (al)

Izvor: 2865