Veliki odmor 18.03.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 29.02.2016. 13:41.

SŠ PRELOG, 3.G

Imaju svog geografa, slikaricu i pjevačice

Ako ih pitate nešto o njihovom razredu, učenici 3.g razreda Srednje škole Prelog, inače gimnazijalci, kažu da su razred kao i svaki drugi. Imaju i dobre i loše dane, bude među njima svađa, smijeha, ponekad se zalomi i suza, ali najviše i najradije se zabavljaju - kako u, tako i izvan škole.
Kažu da su vrlo složni, zbog čega su se bez puno muke odlučili i dogovorili o destinaciji svog maturalnog putovanja. Ne, oni nisu među onima koji će putovati u Španjolsku. Ići će u Češku, a put očekuju s nestrpljenjem. Složnosti pridonose i neke kolege na koje su posebno ponosni. Ističu da njihov Tomislav Belić voli geografiju iz koje je lani bio i na državnom natjecanju. Ove je godine na županijskom natjecanju test iz povijesti riješio 100%. Tu je i umjetnička duša razreda - Lea Krušelj koja ih očarava svojih crtežima, a glasom se ističu Ema Muminović i Tamara Repalust. Sve zajedno, osim razrednice Maje Labaš Horvat, vodi predsjednik razreda Juraj Gregur kojem je glavna zadaća da uvijek bude smijeha.
U 3.g razredu su: Valentina Balent, Denis Bašnec, Tomislav Belić, Filip Blažek, Marina Erdelji, Juraj Gregur, Magdalena Horvat, Ana Igrec, Dina Kežman, Sabrina Kežman, Sanja Kočiš, Lea Krušelj, Lovro Lisjak, Gabrijela Mikloška, Ema Muminović, Ema Mustač, Sanja Naranđa, Patricija Pongrac, Monika Repalust, Tamara Repalust, Petra Rođak, Barbara Sokač, Ines Sraka, Mislav Sraka, Monika Šoštarec i Martina Turk. (al)

Izvor: 2864