Veliki odmor 01.03.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 29.02.2016. 13:43.

Mladi, nadobudni, partijaneri

TEHNIČKA ŠKOLA, 4.ET2

Naša vesela družina broji 24 učenika, počinje svoje predstavljanje 4.et2 razred čakovečke Tehničke škole, maturanti, tehničari za računalstvo. Da nisu muški razred potvrđuju čak dvije iznimke - Josipa i Tamara.
Kako bi rekla njihova razrednica Nevenka Mlinarić - oni su razred nediscipliniranih veseljaka.
Na maturalnom putovanju u Španjolskoj pokazali su se kao pravi partijaneri, što ni nije bio jednostavan zadatak jer su gotovo polovicu razgledavanja i putovanja uopće proveli u crkvama. Profesorima s 4.et2 razredom nikad nije dosadno, a to je zato što mladi pozicionirani u zadnjim klupama neprekidno dižu atmosferu.
Usprkos tome što u školu idu kako bi stekli znanja, rado se hvale kako su se u dosadašnje četiri godine specijalizirali za varanje na testovima i njihovo odgađanje.
U hrpi samozvanih nogometaša imaju i školske prvake u košarci te viceprvake u rukometu. Ponosni su na svog Bojana koji je državni prvak u raketnom modelarstvu.
Oni su: Samuel Balog, Marko Bedi, Darijan Bolarić, Nikola Brodar, Josipa Burjek, David Dominić, Enes Feher, Nikola Horvat, Marko Jančec, Matija Jurman, Tamara Kalinić, Filip Kocijan, Matija Kos, Igor Kovačić, Bojan Kranjec, Petar Lacković, Dominik Levačić, Dejan Lončarić, Valentino Munđar, Deni Mustač, Elvis Novak, Nikola Novak, Dario Orehovec i Nikola Vrhar.

Izvor: 2862