Veliki odmor 06.05.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 29.02.2016. 13:43.

TEHNIČKA ŠKOLA ČAKOVEC, 3.S3

Oni su majstori strojobravari iz 3.S3 razreda čakovečke Tehničke škole. Na žalost, za same sebe kažu da im učenje nije jača strana, što posredno upućuje na - njihov - zaključak da su najluđa ekipa u školi. Bit će oni dobri majstori. Dapače, kažu da će svi odreda biti uspješni poduzetnici, a na takvom im stavu valja čestitati.
Osim u pozitivnom životnom stavu, uspjeha imaju i u sportu. Osvojili su prvo mjesto u međurazrednom natjecanju u odbojci. Kad se ne govori o sportu, već o nastavi, onda ističu da je s njima teško raditi, o čemu najviše zna razrednica Julijana Golubić. No, to ne znači da nisu naučili ono što moraju znati o svojoj budućoj struci. Proljeće čini svoje, pa se nastavi više ne mogu posvetiti, zbog čega jedva čekaju kraj nastavne godine. Da bi vrijeme brže prošlo, angažirali su kolegu iz razreda koji svira harmoniku, pa im tijekom odmora svojim majstorskim izvedbama vrati dobro raspoloženje.
Oni su: Marin Branović, Benjamin Dominić, Boris Domunkoš, Marko Gosarić, Dino Horvat, Dario Jambrušić, Bruno Juršić, Neven Krištofić, Nikola Pigac, Srećko Pintarić, Majk Sečan, Igor Senčar, Mario Šalamon, Antonio Turk, Boris Ujlaki, Drago Vadlja, Viktor Žličar i Dejan Žnidarić. (al)

Izvor: 2871