Veliki odmor 05.03.2016. 15:00.

Dobre vibracije

Tehnička škola Čakovec, 4.ET1: Za sebe, oni su najbolje što škola ima

Cijeli 4.et1 razred je dosta uspješan. Krajem drugog razreda, jedan im je kolega iz razreda stradao u biciklističkoj nesreći. Oporavlja se još uvijek. Na kraju trećeg razreda promijenili su razrednika. Omiljeni im Hasib Topčagić otišao je u mirovinu i preuzeo ih je Pišta Novak kojeg su izvrsno prihvatili.

Cijela razredna zajednica proživjela je veoma ugodne, ali i neugodne situacije zajedno, no barem će imati o čemu pričati u vremenu koje iščekuju. U četiri zajedničke godine odlazili su na izlete i putovanja su ih najviše zbližila. Nažalost, na maturalno putovanje koje im je bilo najavljeno i obećano još u prvom razredu - nisu išli, jer većina njih nije bila za putovanje. Nadaju se zato da će do konca ove školske godine otići na zajednički izlet, barem na dva dana.

Eduard Ciglar je jedini odličan učenik u razredu, i po ocjenama i po ponašanju. Marko Sakač, David Petković, Matija Jesenović, Hrvoje Tišler i Alen Sabol su također bili podosta uspješni u svim godinama srednjoškolskog obrazovanja i vrlo dobri učenici. Dosad su imali vrlo strogog, ali i pravednog razrednika. Naučio ih je svemu što i on zna, poštivao ih jednako kao i učenici njega. Za sebe smatraju da su najbolji razred po društvu koje se okupilo i po ponašanju. 

Oni su: Damir Sklepić, David Petković, Matija Jesenović, Hrvoje Tišler, Alen Strahija, Igor Biber, Luka Novak, Karlo Bogomolec, Leon Cenko, David Hren, Luka Blagojević, Alen Sabol, Matija Biškup, Teodor Rihtarec, Antonio Šestan, Alan Cerovečki, Marko Sakač, Nikola Novak, Filip Novak, Leo Grabar, Nikola Polišanski, Danijel Bermanec, Domagoj Krznar, Educard Ciglar i Vinko Žganec.

Svoj razred u programu Radija 1 predstavili su su Teodor Rihtarec i David Petković

TOP 5 DOMAĆIH:

Djevojka od milijun dolara, Prljavo kazalšte

Pretjerujem, Ivan Zak

Ti si pjesma moje duše, Mišo Kovač

Ja pijem da zaboravim, Gazde

Kladim se na nas, Massimo

TOP 5 STRANIH:

I kissed a girl, Katty Perry

Ganjaman, Alfons

Ten feet tall, Afrojack

Hells Bells, AC/DC

Poison, Alice Cooper