Veliki odmor 14.03.2016. 07:18. Zadnja izmjena: 14.03.2016. 09:00.

Dobre vibracije

Tehnička škola Čakovec, 4.ET2: Snalažljivi su, pažljivi, glasni, a ponekad i lijeni

U razredu koji ima tek jednu djevojku, obrazuju se budući tehničari za računalstvo. U 4.et2 odjeljenju Tehničke škole Čakovec okupili su se pojedinci koji su prosjekom ocjena najbolji u generaciji. Njihovi Aleksandar Novak i Nikola Jambrović uglavnom su odlični učenici, s tim da je Aleksandar bio na razmjeni učenika i praksi u Njemačkoj s obzirom na to da izvrsno govori njemački jezik, a Nikola je lani bio držani prvak iz elektrotehnike. David Klobučarić njihov je glazbenik i glumac pa se tako okušao i na ovogodišnjem Lidranu za srednje škole

I inače Tehnička škola bilježi odlične rezultate na natjecanjima u području računalstva, a u njih se svakako ubrajaju i uspjesi učenika iz 4.et2 razreda. Jedina kolegica u razredu im je Maja Petek. Iako su u prvi razred krenuli s tri djevojke, dvije su svoj srednjoškolski put nastavile, ipak, negdje drugdje. Na maturalnom su putovanju bili u Pragu, prošavši i Linz, Salzburg i Bratislavu. I danas govore o Pragu kao o posebnom gradu koji je vrijedno posjetiti, a prisjećaju se i želja s tamošnjeg Karlovog mosta za koje se nadaju da će im se ispuniti. 

Godine provedene zajedno nisu obilježili samo u razredu već i na izletima pa su se tako družili na Ivanščici, Zelenom Viru, Ravnoj Gori. Promijenili su tri razrednika. U prvom razredu to je bio Vlado Dominko, kojeg je naslijedio Damir Štampar koji ih je vodio kroz drugi i treći razred, a sada im je razrednik Rudolf Horvat.

Vrlo su aktivni u knjižnici, uvijek pružaju pomoć pri ukrašavanju knjižnice i cijele škole, brbljavi su, sposobni, povremeno lijeni, ali snalažljivi, pažljivi, najglasniji, spremni za maturu… Oni su: Luka Baniček, Erik Birač, Antonio Cvetković, Luka Čeh, Karlo Drvoderić, Stiven Drvoderić, Nikola Ferlin, Nikola Glavina, Karlo Habuš, Karlo Hajdinjak, Nikola Jambrović, David Klobučarić, Aleksandar Novak, Maja Petek, Leon Sekirnik, Luka Sermek, David Škrobar, Matija Šoštarić, Lovro Turk i Matija Vuković.

Na radiju su bili David Klobučarić i Erik Birač

  TOP 5 DOMAĆIH TOP 5 STRANIH
1 Marija, Divlje jagode Trooper, Iron Maiden
2 Konobar, Hladno pivo Highway to hell, AC/DC
3 Mene ne zanima, Majke Sugar, Robin Schulz
4 Etikete, Sassja ft. Remi Broken Dreams, Green Day
5 Ludo ljeto, Lana Jurčević Red lights, DJ Tiesto