Veliki odmor 16.05.2016. 08:24. Zadnja izmjena: 16.05.2016. 08:51.

Dobre vibracije

Tehnička škola Čakovec, 4.ET3: Neuspjeli maturalac ih poučio umjerenosti i kompromisu

Budući tehničari za računalstvo iz 4.ET3 razreda Tehničke škole Čakovec za sebe kažu da su definitivno najzabavniji razred u školi. Unatoč tome što puno profesora s njima gubi živce, barem tako tvrde, uvijek ih uspiju nasmijati.

Njih dvadest i dvojica su tipično mladenački uporni u obrani vlastitih stavova pa se u toj obrani nisu uspjeli dogovoriti kamo će na maturalno putovanje. Danas zbog toga žale, no prilika koju su propustili se više neće ukazati pa zajedničko vrijeme koriste najbolje moguće. Po ocjenama su više-manje svi jednaki i nema učenika koji bi posebno bio spomenut, no imaju sportaša na kojeg su ponosni. On je Gabrijel Stojanović, atletičar koji je nedavno postao prvakom Hrvatske na dionici 400 metara.

Budući da su ove godine maturanti, morali su se dogovoriti oko maturalne večeri, odore i svih ostali aktivnosti pa su, poučeni lanjskim iskustvom, bili značajno umjereniji i skloniji kompromisu. Na koncu kažu da svi u razredu planiraju nastaviti školovanje na fakultetima i postati svjetski programeri. Do tog trenutka najzhavalniji su svojoj razrednici Jagodi Smolek Grgić.

Oni su: Dino Baranašić, Danijel Cvetko, Marin Fodor, Alen Horvat, Nikola Frančić, Matej Kranjec, Karlo Končić, Matija Jambrešić, , Marko Mustač, Tibor Nemet, Vinko Moharić, Kevin Rob, Gabrijel Stojanović, Domagoj Tokar, David Tičić, Nikola Šavora, Nikola Tomšić, Luka Vinko, Vjeran Vidović, Jurica Zorković i Stjepan Turk.


TOP 5 DOMAĆIH

1. Tsunami - Jelena Rozga

2. Moje zlato - Petar Grašo

3. Za bebu - Dječaci

4. Swag iznad svega - Kiša Metaka

5. Iz jednog pogleda - Massimo

TOP 5 STRANIH

1. Hold You Down - DJ KHALED

2. All Eyes On You - Chris Brown, Nicki Minaj

3. Straight Gutta - Method Man

4. How Deep Is Your Love - Calvin Harris & Disciplines

5. LSD - ASAP ROCKY