Veliki odmor 19.05.2016. 10:42. Zadnja izmjena: 19.05.2016. 10:45.

Dobre vibracije

Tehnička škola Čakovec, 4.ST1: Razrednica im je najveća uzdanica

Za maturante u školskoj godini 2015./2016. obaveze u nastavi približile su se kraju. Vrijeme je za pripremu državne mature, no do konca školske godine predstavljamo još maturantskih razreda. U Tehničkoj školi Čakovec 4.st1 polazili su budući računalni tehničari za strojarstvo koji o sebi kažu da su u četiri zajedničke godine postali prijatelji, snažno povezani i jedinstveni.

Razred im je među boljima u školi, kako po ocjenama, tako i po ponašanju, a na to je posebno ponosna njihova razrednica Dijana Savić, ujedno lektorica tjednika List Međimurje. U razredu su se okupili dobri nogometaši, rukometaši, odbojkaši i šahisti koji su redom članovi klubova i ostvaruju odlične rezultate. Ali naravno, kakav bi to bio razred kad u njemu ne bi bilo glazbenika. Neki od njih sviraju u orkestrima, neki imaju vlastite bendove pa džeparac zarađuju svirajući na zabavama. 

Uspješni su i na natjecanjima u znanju, tako da je velik broj učenika 4.st1 uvijek pokazivao dodatni interes za nastavu kod profesora. Na kraju trećeg razreda bili su na maturalcu u Češkoj i Slovačkoj i odlično se proveli. Maturalac je bio izanimljiv i poučan,mnogo toga su obišli i razgledali, a bilo je i vremena za druženja i tulume. Za rastanak od Tehničke škole Čakovec i razrednice Dijane Savić poručuju da su joj zahvalni na svem strpljenju, debelim živcima i vremenu koje je za njih izdvojila u četiri zajedničke godine. Također, svim profesorima upućuju zahvalu za sve čemu su ih poučili i na pravi put usmjerili.

Oni su: Borna Ban, Nikola Borko, Mislav Bošnjak, Leon Božek, Jasmin Erdelja, Filip Horvat, Željka Janković, Jura Juras, Emerik Klarić, Mario Kos, David Kovač, David Lesar, Vanja MarciušMatija NaranđaDavid NovakDino NovakLuka Novinščak, Jurica PetkovićMatija PongracDaren PremušMatija RajterMarko Sermek, Leon Strbad, Marko Šupljika, Patrik Tarandek, Evald Vinko, Josip Vrbanec i David Zadravec.

 

TOP 5 DOMAĆIH

1. Đurđev dan - Bijelo dugme

2. Mirakul - Gibonni

3. Tango - Vatra

4. Svijet voli pobjednike - Colonia

5. Malena - Greta

TOP 5 STRANIH

1. The man who sold the world - Nirvana

2. In da club - 50 Cent

3. How deep is your love - Calvin Harris

4. Straight Gutta - Method man

5. Vivo - Kaigo