Veliki odmor 21.10.2016. 08:53.

Dobre vibracije

Tehnička škola Čakovec, 4.TG: Razred kojeg će škola pamtiti po osmijehu i dobroj atmosferi

Prva generacija tehničke gimnazije, 4.TG iz Tehničke škole Čakovec izlazi 2017. godine. Iako su ušli u nepoznato, na nepoznat teritorij i na program tek osmišljen, taj program odlično je organiziran pa su svi redom do sada uspješno zadovoljili zahtjeve tehničke gimnazije i došli do maturantskog, 4. razreda srednje škole. Kroz sve četiri godine vodila ih je Nataša Lončarić, prof., a svaku njenu pomoć oni su sa zahvalnošću prihvaćali.

Svake godine među njih 27 našlo se barem osam odlikaša, a ostali su vrlo dobri. Tomislav Tomašić i Karlo Kovačić svake godine ostvaruju dobre rezultate u matematici i programiranju podučavani od razrednice i ostalih profesora.

Kad nabrajaju što su sve prošli na svom maturalnom putovanju mnogi drugi maturanti su ljubomorni što su sve učenici 4.TG vidjeli. Naime, prošle školske godine posjetili su Italiju, Španjolsku, Andoru, Francusku i Monako. Na cijelom su se putovanju dobro zabavili te će im ono ostati u najljepšem sjećanju, a 4. TG čine: Fran Vibovec, Karlo Zadravec, David Mustač, Patrik Križaić, Fabian Stjepan Godina, Petar Varga, Matija Barila, Matija Pintarić, Lara Zver, Anja Cerovec, Erik Bajs, Hrvoje Sinko, Hrvoje Novak, Hrvoje Radić, Sven Šprajc, Vilim Šprajc, Ivan Toplek, Tomislav Tomašić, Patrik Škvorc, Marcel Rob, Karlo Kovačić, Marko Munđar, David Vincek, Sven Lisjak, Vedran Vidović, Domagoj Petek i Dejan Lesničar.

TOP 5 DOMAĆIH

1.Sutra mi sude

Mišo Kovač

2.Drugi joj raspliće kosu

Mišo Kovač

3.Boem u duši - Dražen Zečić

4.Narodna - Dječaci

5.Za ljubav ja dao bih sve - Mladen Grdović

TOP 5 STRANIH

1.Light it up - Major Lazer

2.Hit `Em up - Tupac

3.Hymn for the weekend - Coldplay ft. Beyonce

4.Today was a good day - Ice Cube

5.Cheap thrills - Sia