Veliki odmor 16.05.2018. 08:12. Zadnja izmjena: 16.05.2018. 08:12.

Coolijada

Tko će ove godine biti najmaturant i najmaturantica?

Spremni na nove izazove maturanti privode kraju svoje srednjoškolsko obrazovanje, a povodom toga i ove godine, po 14. puta, Policijska uprava međimurska, ravnatelji srednjih škola, Međimurska županija i gradovi Mursko Središće, Prelog i Čakovec organiziraju Coolijadu koja počinje u petak, 18. svibnja kada učenici odijevaju svoja maturantska odijela.

Nakon prebrojavanja glasova putem kupona najmaturanticom 2017. godine proglašena je Marcela Mesarić iz Čakovca dok je titulu najmaturanta odnio Viktor Srpak iz Palinovca, oboje učenici 4. pt razreda Gospodarske škole Čakovec. I ove godine svi mogu sudjelovati u biranju najboljih te u ovom broju donosimo posljednji, treći kupon za glasanje. Potrebno je izrezati kupon, zaokružiti redni broj kandidata i ubaciti ga u glasačku kutiju u jednoj od srednjih škola u Međimurju do ponedjeljka, 21. svibnja jer već u jutarnjim satima tog dana kutije će se pokupiti.

Proglašenje ovogodišnjeg najmaturanta, najmaturantice i najrazreda bit će na prigodnoj svečanosti na SRC Mladost u utorak, 22. svibnja u 15:30 sati, nakon mimohoda svih maturanata koji kreće od Ekonomske i trgovačke škole Čakovec u 14 sati. Tijekom završnog će slavlja policijski službenici posebnu pažnju obratiti na nedozvoljenu konzumaciju i dostupnost alkohola, kao glavnog uzroka problematičnog ponašanja mladih.

Ovdje pogledajte na koje brojeve telefona glasati za najbolje!