Život udruga 24.12.2016. 16:27.

Dječji vrtić

Blagdansko ozračje u Belici, udruge prikupljale novac za Dječji vrtić

U beličkom društvenom domu nedavno su se okupile udruge koje djeluju na području općine, s ciljem prikupljanja novca od prodaje rukotvorina i domaćih kolača za Dječji vrtić Belica. Nedjeljno prijepodne, ali i popodnevne sate, posjetitelji su mogli provesti u dobrom društvu, uz ugodne razgovore, dok su istovremeno kupnjom prigodnih poklona za svoje najmilije pomagali svojoj lokalnoj zajednici.

Božićnom sajmu u organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata - Ogranak Belica, odazvali su se Udruga žena Belica, Kulturno- umjetničko društvo Belica, Udruga građana Gardruža, Udruga umirovljenika Belica, Dječji vrtić Belica i Dječji vrtić svete Male Terezije te Učenička zadruga Ftičeki Osnovne škole Belica.

Cjelodnevno božićno druženje završeno je tradicionalnim godišnjim koncertom Limene glazbe Belica. Ovogodišnji koncert pod ravnanjem voditelja Danijela Požgaja, u kojem je kao gošća nastupila i sopranistica iz Nedelišća Tamara Korunek, u Belicu je donio dašak Beča i klasike, a u dvorani se tražilo mjesto više.