Život udruga 02.04.2016. 15:30. Zadnja izmjena: 02.04.2016. 15:32.

Ogranak Šenkovec

Dejan Mihalković izabran za predsjednika Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Šenkovec održala je izborni sabor na kojem je odabrano vodstvo Ogranka, a kojem su osim brojnih članova prisustvovali načelnik Općine Šenkovec Saša Horvat i tajnik UDVDR-a Podružnice Međimurske županije Dražen Tkalec.

Prije izbornog dijela skupštine dotadašnji predsjednik Ogranka Darko Lajtman prisutnima je izložio financijsko izvješće i izvješće o radu Ogranka u 2015. godini, nakon čega su izabrana tijela Ogranka. Za predsjednika UDVDR-a Ogranka Šenkovec odabran je Dejan Mihalković, za dopredsjednika Darko Lajtman, tajnika Dragutin Matoša, a blagajnika Vilko Tkalčec. U Središnji odbor izabrani su Dražen Vuk, Damir Golubić, Zoran Kanski, Boris Odrčić i Miljenko Mavrin. Na mjesto predsjednika Nadzornog odbora izabran je Vladimir Trstenjak, a za predsjednika Suda časti Mladen Balog.

"Nadam se da će Ogranak i dalje djelovati kao do sada te da se suradnja s Općinom i s Podružnicom Međimurske županije neće promijeniti", kazao je novoizabrani predsjednik Dejan Mihalković.