Život udruga 22.02.2017. 11:54. Zadnja izmjena: 22.02.2017. 12:13.

Ponudimo još više

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom MŽ na Trivija kvizu i druženju u Prelogu

Korisnici poludnevnog boravka Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, koji je organiziran u sklopu trogodišnjeg programa Ponudimo još više, posjetili su u četvrtak, 16. veljače Knjižnicu i čitaonicu Grada Preloga. Nakon razgledavanja Knjižnice i čitaonice, za korisnike Društva održani je Trivija kviz koji je organizirala ravnateljica Knjižnice i čitaonice Grada Preloga, Maja Lesinger. U kvizu je sudjelovalo 13 korisnika poludnevnog boravka koji su tijekom natjecanja pokazali zavidno znanje, a ujedno se odlično zabavili.

Zbog iznimne zainteresiranosti korisnika poludnevnog boravka, organizirati će se jednom mjesečno u Knjižnici i čitaonici Grada Preloga, kviz i druženje. Ovim putem, Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije najljepše zahvaljuju ravnateljici Maji Lesinger na pozivu i gostoprimstvu.

Dojmovi Klaudije Kozol: „Bilo je zabavno sa puno smijeha. Vladala je doza napetosti i neizvjesnosti – koja ekipa će pobijediti. Ali nadasve, bilo je vrlo poučno."

Izvor: Marija Radiković