Život udruga 12.01.2017. 10:13. Zadnja izmjena: 12.01.2017. 10:20.

Najvolonteri 2016.

Godišnje druženje udruge Pomoć neizlječivima Međimurske županije održano 6. siječnja

Na Sveta tri kralja su članovi udruge Pomoć neizlječivima Međimurske županije imali godišnje druženje uz večeru. Na večeri se okupilo 30 - ak članova i njihovih podupiratelja, što je rijetkost jer članovi udruge rade na terenu.

Uvodno ih je pozdravila njihova predsjednica Renata Marđetko, mag. palijativne skrbi, koja je kratko govorila o radu udruge u 2016. godini i o zadacima u ovoj koji neće biti nimalo laki.

Kruna našega lanjskog rada je što smo, među udrugama, za 2016. godinu proglašeni najvolonterima u Međimurskoj županiji, naglasila je predsjednica koja je za posebne zasluge zahvalnicama udruge nagradila Branka Bukala iz Podbresta i Nenada Tropšu iz Čakovca.

Dopredsjednica udruge Verica Ječmenica - Jazbec, dr. med., je predložila da skup iskoriste za pobliže upoznavanje. Slušajući priče, lako je zaključiti kako su za udrugu vezani ljudi različitih sklonosti i obrazovnog profila: umirovljenici, pravnici, inženjeri, informatičari, profesori, službenici, metalski radnici... koji imaju nešto zajedničko - svi žele pomagati drugima.